“DAHA İYİ OYNAMALIYIZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“DAHA İYİ OYNAMALIYIZ”


 

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi’nde Başantrenör Olcay Orak, 78-48 kazandıkları Horizont maçına ilişkin, "Bizim için iyi bir gün değildi. Hem defans hem de ofansta çok basit hatalar yaptık ama bunu düzelteceğiz. Çünkü biz EuroCup’ın en büyük favorilerinden biriyiz ve bu yüzden daha iyi oynamalıyız" dedi.

Haber Merkezi

 

Yaptığı transferlerle FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nın (EuroCup Women) en büyük şampiyonluk adayı olarak gösterilen ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, turnuvanın C grubu 4'üncü haftasında oynadığı Horizont maçını 30 sayı farkla, 78-48 kazanarak 4'te 4 yaptı. Maçın en skorer ismi 18 sayı ile Temi Fagbenle olurken, Tiffany Hayes 12, Shavonte Zellous ise takımına 11 sayılık katkı yaptı. Ev sahibi ekip bu sonuçla puanını 8'e yükseltip liderliğini sürdürdü. Geride kalan haftaların sonuçlarına göre ÇBK, 12 gruptaki 48 takım arasında 120 averaj ile genel sıralamada Fransa ekibi Tango Bourges'in ardından 2'nci sıraya yerleşti.

 

“EUROCUP'IN EN BÜYÜK FAVORİLERİNDEN BİRİYİZ”

Maçın ardından bir değerlendirmede bulunan Başantrenör Olcay Orak, "Dürüst olmak gerekirse bizim için iyi bir gün değildi. Hem defans hem de ofansta çok basit hatalar yaptık ama bunu düzelteceğiz. Çünkü biz EuroCup'ın en büyük favorilerinden biriyiz ve bu yüzden daha iyi oynamalıyız. Rakibimiz Horizont'u da gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Lublin ve Gorzow takımları ile Polonya'da oynayacağımız maçlarda atabildiğimiz kadar fazla basket atıp hem göze hoş gelen oyunumuzu sürdürmek hem de averaj farkını daha yukarılara taşıyarak ilk 32 sıralamasında avantaj elde etmek istiyoruz" dedi.

Oynadığı 4 karşılaşmayı da kazanarak üst tura çıkmayı garantileyen ÇBK, gruptaki son 2 maçını Polonya deplasmanında oynayacak. 25 Kasım'da UMCS Lublin'e, 2 Aralık'ta ise Enea Gorzow'a konuk olacak olan turuncu-lacivertliler, daha sonra bir üst turdaki eşleşmeyi bekleyecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA