“ÇAMLIBEL’DE BÜYÜK ABİYE TAKILDIK” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“ÇAMLIBEL’DE BÜYÜK ABİYE TAKILDIK”


 

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i hayali dediği Karaduvar ve Çamlıbel ile ilgili projelerini engellemekle suçladı. İsim vermeden Seçer’i eleştiren Gültak, “Buralarla ilgili hayallerimiz vardı. Projelerini hazırlamıştık. Büyük abiye takıldı” dedi.

Hediye Eroğlu

 

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak Nobel otelinde düzenlediği basın toplantısında 2,5 yıllık icraatlarını anlattı. Konuşması sırasında zaman zaman isim vermeden Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e göndermelerde bulunan Gültak’ın ilk eleştirdiği konu işçi çıkarmaları oldu. Seçildiği ilk gün kimseyi işten çıkarmayacaklarını söylediklerini anlatan Gültak, “2 buçuk sene geçti kimseyi işten çıkarmadık. Bazı yerlerde insanlar, adına performans denilerek sms ile işten çıkarılabiliyor. Bizim işçilerimiz o konuda şanslı. Akşam eve gittiğinde yarın bir işi olduğu için mışıl mışıl uyuyor. Bu çok önemli bir performans. Bizim işçilerimiz bu pozisyonda” dedi.

Gültak’ın Seçer’i isim vermeden “Büyük abiye takıldık diye eleştirdiği bir diğer konu ise Karaduvar ve Çamlıbel Balıkçı barınakları ile ilgili projeleri oldu. Buralarla ilgili hayallerinin bulunduğunu anlatan Gültak, “Projelerini hazırlamıştık. Büyük abiye takıldık. Proje yapmasını bekliyoruz. Yoksa bizim projelerimiz hazır idi” şeklinde konuştu.

 

“AKDENİZ’İN DİLENCİSİ OLDUK”

Şehir şehir gezerek Akdeniz için dilencilik yaptıklarını vurgulayan Gültak, “Akdeniz’in dilencisi olduk. Bildiğiniz resmi dilenci. Resmi olduğum için bana zabıta bir şey yapamıyor. Sizler için gidip dileniyorum. Akdeniz için Ankara’da Konya’da Erzurum’da, Kayseri’de dileniyorum. Aldık bir görevi yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

“BU ŞEHİR SİYASETE KURBAN GİTMESİN”

“Artık yeter bu şehir siyasete kurban gitmesin. İstemiyorum” diyen Gültak, “Bu şehrin çocuğuyum burada doğdum burada okudum burada büyüdüm burada çalışıyorum. Nerede öleceğimi bilmiyorum Talimatım sizde duyun burada gömsünler beni. Artık yeter siyasete kurban gitmesin” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA