SÜPER NİHAYET BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SÜPER NİHAYET BAŞLADI


 

İki yıl aradan sonra start verilen 18 takımın mücadele ettiği Mersin Süper Amatör Lig, bol gollü başladı.

ALİ ŞANLI

 

Mersin Süper Amatör Ligi, 2 yıl aradan sonra bol gollü başladı. İki grup halinde oynanan ligde 18 takım mücadele ediyor. 9 gol atan Anamur Belediyespor A grubunda ilk hafta liderliğe oturdu. B grubunda ise liderlik koltuğunda Çukubirlik FK takımını 3-1 yenen Akdenizgücü oturdu. Her iki grupta ilk hafta 38 gol atıldı.

 

ANAMUR GOL OLDU YAĞDI

Şampiyonluk parolası ile lige başlayan Anamur Belediyespor, Boynuincelispor karşısında 1-9  farklı kazanarak ilk hafta grubunda lider oldu. Zayıf rakibi karşısında maçı tek kaleye çeviren Anamur temsilcisi ilk yarı arka arkaya bulduğu gollerle  maçı erken kopardı. Maçın 6. dakikasında Hasret’in  golü ile 1 – 0 öne geçen Anamur temsilcisi  , 10 . dakikada Ali Rıza Aydın’ın , 28. dakika Hasret’in , 36 dakikada  Batuhan ilhan’ın  ve 43. dakikada  Mahsum’un golü ilk yarı 5-0 önde kapattı.

Etkili oyununu ikinci yarıya taşıyan Anamur Belediyespor  65 dakikada  Metehan’ın ,  75 dakikada Okan’ın , 88. dakikada Abdullah ve  90. dakikada Ersin’in golleri ile 9-1 kazanarak ilk hafta lider oldu.

 

ERDEMLİ NET KAZANDI

Ligde 2’nci sırada olan Erdemlispor ligin açılış maçında evinde Gülnar Belediyesspor’u ağırladı. Maç boyuncu önde oynayan. rakibini sahasına hapseden Erdemli ekibi üstün oynadığı maçı 3-0 gibi net skorla kazanarak ilk hafta ligde Anamur Belediyespor’un ardından ikinci sıraya yerleşti.

 

TOROSLARDA GALİBİYETLE BAŞLADI

Her sezon zirveye oynayan bir ekip oluşturan Toroslar Belediyespor bu sezon alt yapı oyuncuların fazla olduğu ekiple lige başladı. Sezonu iç sahada açan Toroslar Belediyespor’un ilk hafta rakibi Mersin Yolspor oldu. Çekişmeli geçen karşılaşmayı Toroslar Belediyespor 2-0 kazanarak  haftaya 3’ncü sırada girdi.

 

KÖTÜ BAŞLADILAR

Haftanın sürprizine Homurlu  1951 Spor imza attı. Şampiyonluk hedefi ile lige başlayan Tarsus Belediyespor evinde Homurlu ekibine 2-1 kaybederek ilk sürprizi yaşattı. Her iki takımında pozisyon ürettiği maçta ev sahibi organize atak gerçekleştirirken konuk takım kontra ataklarla bulduğu iki pozisyonu iyi değerlendirince haftanın sürprizine imza atarak karşılaşmayı deplasman da 2-1 kazanarak evine döndü.

 

K.MİLLİYE HIZLI GİRDİ

Lige yeni çıkan ekiplerden olan K.Milliyespor Arpaçsakarlar deplasmanında gövde gösterisi yaptı. Alt yapı oyuncular dan oluşan ekiple oynayan K. Milliye Arpaçsakarlarspor’u 5-2 yenerek ilk haftanın lideri oldu. Maçın mutlak hakimi olan K.Milliye yetenekli genç oyuncuları ile lige damga vurması bekleniyor.

 

CAMSPOR PUANLA BAŞLADI

B grubu da A grubu gibi çekişmeli maçlara sahne oldu. Ligin ilk haftasında bu sezon Süper Amatör lige çıkan Mersin Camspor kendi sahasında Tarsusgücü’nü 3-2 yenerek haftayı 3 puanla kapatan ekiplerden oldu. 5 golün atıldığı karşılaşma izleyenlere keyif verdi.

 

AKDENİZ GÜCÜ GOL DÜELOSNU KAZANDI

Karşılıklı 5 golün atıldığı karşılaşmayı ev sahibi Akdenizgücü Çukurova Birlik FK ekibini 3-2 yenerek haftaya 3 puanla başladı. Her iki takımında bol bol pozisyon bulduğu karşılaşmada Akdenizgücü tecrübeli ayaklarla kazanmasını bildi. Aldığı 3 puan ile haftaya 2’nci sırada girdi.

 

ORMAN’I TALAN ETTİLER

Ormanspor ile Karacailyas Veteranlar ligin ilk haftasında Suni Çim sahada karşı karşıya geldiler. Baş baş oynanan mücadele de 3 gol çıktı. Deplasman takımı olan Karacailyas Veteranlar mütevazi takımı ile  karşılaşmayı 2-1 kazanarak lige iyi bir giriş yapmış oldu. Ormanspor ise ilk haftayı puansız kapatan takımlardan oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA