KIRBIYIK YİNE İSTİFA ETTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KIRBIYIK YİNE İSTİFA ETTİ


 

Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık yine görevinden istifa etti. İstifasını sosyal medya hesabından duyuran Kırbıyık, “Bir daha Tarsus’a gelmem. İstifa ediyorum. Bu zihniyet olduğu sürece Tarsus İdman Yurdu hiçbir yere gidemez” dedi.

Hediye Eroğlu

 

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlanmasına rağmen geride kalan 10 haftalık süreçte topladığı 9 puanla küme düşme hattında yer alan Tarsus İdman Yurdu’nda, sık sık yaşanan hoca değişikliğinin ardından bu defa Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık görevinden istifa etti.  

Daha önce de birkaç kez istifa açıklaması yapmasına rağmen, görevinde kalan Şahin Kırbıyık, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bu kez kararının kesin olduğunu  ve geri dönmeyeceğini söyledi.

Tarsusluları son seslenişi olduğunu ve bundan sonra sosyal medyada bu gibi şeyler paylaşmayacağını ifade eden Kırıbıyık, “Tarsus’a geldiğim ilk günden beri huzursuz oldum. Özer Alp çeşitli defa istifa etme isteğime engel oldu. Önümüzde güzel günler var dedi. Yönetimdeki arkadaşlarla bile tanımamıştım. 1 buçuk ay önce Haluk başkanın yanına giderken yönetimdeki bazı arkadaşlarla tanışma fırsatı buldum.  Benim artık Tarsus’a gelmek gibi bir şansım lüksüm yok. Tarsus’a gelmeyi düşünmüyorum. Biz bu memlekette var olmak için mücadele ettik. Amacım güzel hizmet etmekti ama hizmet eden insana en azından tarlanda çalışan insana darbe yapmazsın huzursuzluk yapmazsın. Ben hep huzursuz oldum. 300 liraya market açaydım insanlar oradan ekmek yiyeydi. Alışık olmadığım şeyleri buruda duydum. Kırgınım asla bir yöneticiye küs değilim. Yalanlar söylendi. Hiç birine inanmamazlık yapmadım. Hep inandım güvendim. Siyasi konjonktürümden dolayı setler çekildi. Buradan tüm Tarsusluları sesleniyorum. Tarsuslular hakkını helal etsin bundan sonraki yaşamda ben yokum. Kesin karar aldım. İstifa ediyorum. Art niyetim yok. Kandırıldığım aldatıldığım için kendi kendime kızgınlığım var. Huzursuz olduğum ortamda bulunmak istemiyorum. Tarsus’a gelmenin alemi yok. Söyleyeceklerim bu kadar” ifadelerini kullandı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA