ÇUKUROVA 4’TE 4 PEŞİNDE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇUKUROVA 4’TE 4 PEŞİNDE


 

Haber merkezi

 

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (EuroCup) C Grubu'nda Çarşamba günü oynayacağı Horizont Minsk maçını kazanarak 4'te 4 yapmak istiyor.

Turnuvanın ilk grup maçında, deplasmanda karşılaştığı Horizont Minsk'i 55-78 ile geçen Çukurova, evinde ağırladığı UMCS Lublin'i 98-75, Gorzow'u ise 106-62 yenerek 3'te 3 yapıp iddiasını gösterdi. Bu maçlarda rakip potalara 282 sayı gönderirken, kendi potasında ise 192 sayı gören turuncu-lacivertli ekip, 6 puanla liderlik koltuğuna oturdu.

Turnuvanın 4'üncü maçında Horizont Minsk ile rövanş mücadelesine çıkacak olan Çukurova Basketbol, müsabakanın hazırlıklarını tesisteki antrenmanla sürdürdü. Başantrenör Olcay Orak nezaretindeki idman stretchle başlayıp salonda ağırlık çalışmasıyla devam etti. Yaklaşık 2 buçuk saat süren antrenmanın son bölümünde hücum ve savunmaya yönelik teknik-taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştiren turuncu-lacivertlilerde sporcuların performansı teknik heyeti sevindirdi.

 

TEK HEDEF GALİBİYET

Minsk maçına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başantrenör Orak, "İkinci yarının ilk maçını oynayacağız. Horizont'u daha önce deplasmanda yenmiştik. Buradaki maç önceki maçtan çok daha önemli. Çünkü ilk 32 sıralamasında doğru bir yer almak istiyoruz. Bu nedenle hücum ve savunma olarak çok iyi oynamamız lazım. Buradan alacağımız sonuç ve sayı farkı son 32 eşleşmesinde çok faydalı olacak. Sporcular da durumun farkında. Antrenmanlar çok sert ve yüksek tempolu geçiyor. Performanslardan memnunum" dedi.

Çarşamba günü 18.00'de başlayacak olan müsabaka, YouTube/FIBA üzerinden naklen yayınlanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA