MERSİN EKİPLERİ HAZIR GİBİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN EKİPLERİ HAZIR GİBİ


 

Mersin’den 4 takımın mücadele ettiği BAL’ın ilk haftasında sadece Silifke Belediyespor 3 puanla başlangıç yapabildi. Erdemli’deki derbi ise beraberlik ile sonuçlandı.

ALİ ŞANLI

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) nihayet başladı. Geçen sezon 105 takımın katılımıyla sıkıştırılmış lig olarak oynanan lig iki yıl aradan sonra 260 takımın mücadelesi ile başladı. Mersin’den 4 takım İdman Yurdu 1925, Mersin FK Spor, Silifke Belediyespor ve Erdemli Belediyespor zirve hesapları yaptığı ligde ilk hafta Silifke Belediyespor 3 puanla başladı.

 

İLK HAFTA DERBİYE SAHNE OLDU

Ligde ilk hafta şampiyonluk hesapları yapan Erdemli Belediyespor ile Mersin FK Erdemli’de karşı karşıya geldi. Karşılaşma karşılıklı gollerle 1-1 bitti. Her iki takımında kontrollü oynadığı karşılaşmayı çok sayıda futbol sever takip etti.  Maçta ilk golü atan ev sahibi 1-0 öne geçti. Erdemli ekibi golden sonra golü korumaya dönük oyun sergileyince konuk takım Mersin FK ciddi ataklar gerçekleştirdi.

İlk yarı Erdemli Belediyespor’un üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıya Mersin FK istekli başlasa da ev sahibi fazla boş alan vermeyince rakibine pozisyon üretmekte zorlandı. Maçın son bölümlerinde hakeme itirazdan Erdemli Belediyespor 1 kişi eksilince oyunun son bölümü Erdemli’nin sahasında oynandı. Maçın bitimine dakikalar kala sahalarda ender görünen bir gol geldi. Ev sahibi attığı gol hakem tarafından ofsayt olduğu gerekçesi ile iptal oldu. Ancak Erdemli Belediyespor oyuncuları bunu fark edemedi. Gol sevinci yaşadığı sırada konuk takım Mersin FK oyunu erken başlatarak neredeyse boş kaleye gol atarak maça eşitliği getirdi. Bu sıra dışı golle karşılaşma 1-1 bitti.

 

SİLİFKE 3 PUANLA BAŞLADI

Bu sezon ligde mütevazi bir kadro kuran Silifke Belediyespor lige 3 puan ile başladı. Evinde Pozantı Gençlikspor’u ağırlayan Silifke temsilcisi maça çok hızlı başladı. Sayısız gol pozisyonuna giren Silifke Belediyespor bulduğu 2 golle karşılaşmayı 2-1 kazanmasını bildi. İlk hafta 3 puan alan Mersin ekibi 3 puan artı 1 averaj ile haftaya 3’ncü sırada girdi.

 

TEK KAYBEDEN

Ligin başlamasına 15 gün kala takım kurarak lige başlayan İdman Yurdu 1925 ilk haftayı deplasmanın da geçirdi. Maçın büyük bölümünde kontrollü oynayan İdman Yurdu 1925 mağlubiyetten kurtulamadı. Ev sahibi Adana 1954 FK bulduğu 2 golle karşılaşmayı 2-0 kazandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA