TARSUS BELEDİYESİ’NDE BELGELİ YALANLAMA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS BELEDİYESİ’NDE BELGELİ YALANLAMA


 

Tarsus Belediyesi yönetimi önceki dönem metrekaresi 200 TL’ye satılıp, bir süre sonra Tarsus Belediyesi iştiraki olan Tarsus İmar Beton LTD. ŞTİ. Tarafından dönemin Belediye Başkanı Şevket Can ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Kerim Tufan imzasıyla 425 TL’den yeniden alınması olayı ilgili bu defa belgeli açıklama yaptı.

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediyesi’nden yapılan açıklamad, önceki dönem Belediye Başkanı  tarafından metrekaresi 200 TL’den satılan arsasın bir süre sonra Tarsus Belediyesi iştiraki olan Tarsus İmar Beton LTD. ŞTİ. tarafından yine dönemin Belediye Başkanı Şevket Can ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Kerim Tufan imzasıyla 425 TL’den yeniden alınması olayını satışların muhatabı M.H. Göz Özel SağLık Hizmetleri ve  İnşaat Turı̇zm Gıda Tarım Sanayı̇ ve Tı̇caret Anonı̇m  Şı̇rketı̇ tarafından yeniden gündeme getirildiği hatırlatıldı. Şirketin belediyenin konu ile ilgili geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamanın yalan ve iftira olduğunu yönünde açıklama yaptığı vurgulanarak asıl yalan ve iftiranın şirket tarafından atıldığı ifade edildi.

Belediye Başkan Vekili Kerim Tufan imzasıyla 425 TL’den yeniden alınması olayını satışların muhatabı M.H. Göz Özel SağLık Hizmetleri ve  İnşaat Turı̇zm Gıda Tarım Sanayı̇ ve Tı̇caret Anonı̇m  Şı̇rketı̇ yetkilerinin bilgi ve belgelerinin ispata davet edildiği açıklamada, “Tarsus halkının uğratıldığı zararı ‘’korkusuzca savunacak’’ bir makamda oturduğunun bilinciyle söz aldığını bilmekten yoksun bu açıklamalarıyla; Friedrich Nietzsche’den, Hz. Ömer’den, şövalye ve namustan söz ederek nasıl bir utanç, baskı ve kafa karışıklığı yaşadıklarını, kamuoyu önünde istemsizce itiraf etmişlerdir” denildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 

“200 TL’YE SATILIP BELEDİYE ŞİRKETİNE 425 TL’YE GERİ ALINMIŞ”

“27.12.2017 tarihli Tarsus Belediyesi Encümeni, 836 no’lu kararla imza altına alınan ve M.H. Göz Özel SağLık Hizmetleri ve  İnşaat Turı̇zm Gıda Tarım Sanayı̇ ve Tı̇caret Anonı̇m  Şı̇rketı̇’ne 200 TL bedelle satılan yer; Tarsus Belediyesi iştiraki olan Tarsus İmar Beton LTD. ŞTİ tarafından, karar defterine 128 no’lu beyanla işletilen ve dönemin Belediye Başkanı Şevket Can ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Kerim Tufan imzasıyla yürürlüğe giren kararla metrekaresi 425 TL’den geri satın alınmıştır. Bu işlem neden yapılmıştır? Komik bir paraya satacağınız yeri, aynı kişiden 2 katından yüksek bir ücretle almanızın gerekçeleri nedir? Belediye eliyle satılan yeri, Belediye şirketi üstünden yüksek bedelle satın almanızın ismi nedir, kamuoyunun hür iradesine bırakıyoruz!.

 

“NAMUS HALKIN ÇIKARINI KORUMAKTIR”

Aşağıda da açıkça, bu satışın ve satılan yerin aynı kişiden 2 katından yüksek fiyatla geri alınması komedisinin belgelerini görmektesiniz. Namus, Hz. Ömer’den söz etmekle sahip olunan bir değer değildir. Namus, hak yememektir. Namus halkın çıkarlarını korumak, halkın yararına olanı savunmak, halkı zarara uğratmamaktır. Namuslu kişiler, Hz. Ömer’den söz etmeden önce, bu değere ne denli sahip olup olmadıklarını kendilerinde arayarak; ‘’bana yalan ve iftira atıyorlar’’ iftirasını atmamalı, atıyorsa da sonuçlarına kamuoyu önünde katlanmalıdırlar!

Kamuoyu önünde açıklama yapmadan önce, bu açıklamaların bilgi ve belgelere dayandığını; altı boş söylemlerle Tarsus Halkının Avutulamayacağını düşünüp hesaplayamayan kişilerden, ‘’namus’’ kavramını ve bu kavramın değerini anlamalarını beklemiyoruz. Tarsus Belediye Başkanı Sayın Dr. Haluk Bozdodoğan’dır. Meclis kürsüsünden sarf ettiği her kelime, canlı yayınlarla yayınlanarak Tarsus Halkına ulaştırılmaktadır. Dolayısıyla Tarsus Belediye Başkanı, sarf ettiği cümlelerin hesabını, Tarsus Halkına –tıpkı şuanda şahit olduğunuz gibi- bilgi ve belgelerle verebilecek güçtedir.

 

“TARSUS HALKININ VİCDANINA BIRAKIYORUZ”

Tarsus Belediyesi’ne, yani Tarsus halkına ait bir yerin; Tarsus Belediyesi’nce metrekaresi 200 TL’den satılıp, 1 sene bile dolmadan aynı yeri aynı kişi/kişilerden 425 TL’den satın almanın ismi ‘’namuslu olmaksa,’’ bu komedinin içler acısı yüzünü Tarsus Halkıyla paylaşmak namussuzluksa; konuyu, Tarsus halkının vı̇cdanına bırakıyoruz.

M.H. Göz Özel SağLık Hizmetleri ve  İnşaat Turı̇zm Gıda Tarım Sanayı̇ ve Tı̇caret Anonı̇m  Şı̇rketı̇ tarafından çalakalem oluşturulup, açıklama yapma gereği duyuran bu vahim olayın perde arkasında neler döndüğünü, Tarsuslu’nun haklarının ‘’kapalı kapılar ardında’’ nasıl ‘’peşkeş’’ çekildiğini belgelerle görmektesiniz. M.H. Göz Özel SağLık Hizmetleri ve  İnşaat Turı̇zm Gıda Tarım Sanayı̇ ve Tı̇caret Anonı̇m  Şı̇rketı̇ yetkilileri bundan sonra Tarsus Halkına ve basınına hangi masalı anlatır, onlarla Friedrich Nietzsche’nin hangi özlü sözünü paylaşır, bilemiyoruz. Ancak bildiğimiz bir şey varsa, o da; Tarsus Halkına bugüne kadar okunan bütün masalların iç yüzünü tek tek ortaya çıkartacağımız gerçeğidir!

 

ASIL KAZANÇ SAĞLAYANLARIN BELEDİYE DEĞİL KİŞİLER OLDUĞUNU GÖSTERECEĞİZ”

Tarsus Belediyesi ile yapmış olduğu bütün alışverişlerde Tarsus Belediyesi’nin kazançlı çıktığını (!) yani bir nevi, zararına bile olsa Tarsus Belediyesi ile birçok alışveriş yaptığını dile getiren M.H. Göz Özel SağLık Hizmetleri ve  İnşaat Turı̇zm Gıda Tarım Sanayı̇ ve Tı̇caret Anonı̇m  Şı̇rketı̇  yetkilileri dahil olmak üzere; Tarsus Halkını yalan ve yanlışlarla yıllarca uyutan, asıl kazanç sağlayanın Tarsus Belediyesi değil; kişiler olduğu gerçeğinin üzerini ısrarla kapatmaya çalışan her kimse; Tarsus Halkı Huzurunda, Tarsus Halkının gönlünde muhakeme edilmelerini sağlayacağız!

 

“TÖHMET ALTINDA BIRAKACAK HERTÜRLÜ AÇIKLAMANIN KARŞISINDA OLACAĞIZ”

 

Cumhuriyet’imizin 98. Yılını coşkuyla kutladığımız şehrimizde; ‘’Tarsus Belediyesi eliyle’’ çıkar amaçlı kurulan ilişkilerin ‘’belgeleri olmadığı sürece’’ söz almayacağımızı, aldığımız ve kamuoyunun bilmesi gerektiğine inandığımız sözlerin de belgesiz olamayacağını bir kez daha belirtmek isteriz. Tarsus Belediyesi’ni töhmet altında bırakmaya yönelik yapılan her türlü açıklamanın karşısında duracak, iftira ve yalan beyan ile Tarsus Belediyesi’ni zor durumda bırakmaya çalışan kişilerin ve yapıların foyasını meydana çıkaracağız.

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, dürüstçe, onurluca, korkusuzca ilerleyip; pazarlıkların, kirli ilişkilerin, hala siyasi arenada rol almaya çalışan ‘’bazı’’ FETÖ ARTIKLARI gibi; Tarsus Belediyesi’ni bireysel zenginleşme idealleri uğrunda kullanan/kullanmaya çalışan her kim varsa, Tarsus Halkıyla paylaşmaktan gurur duyacağımızın bilinmesini isteriz.”

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA