CEMEVİ ‘CEM SALONU’ VALİ SU TARAFINDAN AÇILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CEMEVİ ‘CEM SALONU’ VALİ SU TARAFINDAN AÇILDI


 

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Alevi Kültür Dernekleri Mersin Şubesi tarafından Cemevi içerisinde oluşturulan Cem Salonunun açılışını yaptı.

Mersin Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, açılışa Vali Su’nun yanı sıra Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı İsmet Kurt, Alevi Kültür Dernekleri Mersin Şubesi Başkanı Hasan Kılavuz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Vali Su, açılışta yaptığı konuşmada, “Devlet olarak, hükümet olarak ülkemizdeki her inancın, her kültürün yaşatılması için gerekli imkanları sağlanmaya devam edeceğiz” dedi.

Mersin’deki tüm cemevlerine gerekli yardım ve desteklerin verilmeye devam edileceğini belirten Su, “Bu çalışmalar bizim birlik, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daha da güçlendirecek, ülkemizi daha ilerilere ve daha yukarılara taşıyacaktır” ifadelerini kullandı.

Vali Su, Cem Salonunun hayırlı olmasını temenni etti.

Açılışta, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Kurt ile Alevi Kültür Dernekleri Mersin Şubesi Başkanı Kılavuz da birer konuşma yaptı.

Açılışta, plaket takdiminin ardından sema gösterileri yapıldı.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA