AKKUYU’DA KORKUTAN PATLAMA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKKUYU’DA KORKUTAN PATLAMA


 

Haber Merkezi

 

Mersin’in Gülnar İlçesi Akkuyu mevkiinde inşaatı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nde elektrik trafosunda patlaması meydana geldi. Korku dolu anlar yaşanmasına neden olan patlama özellikle işçilerde büyük tedirginlik yaşanmasına neden oldu. Patlama nedeniyle akıma kapılan 2 işçinin ağır yaralandığı iddia edildi.

 

“BU NÜKLEER SANTRAL TÜRKİYE'NİN BELASI OLMUŞTUR”

Patlama ile ilgili twitter hesabından bir paylaşım yapan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, “Daha kurulma aşamasında zemininde defalarca çatlak meydana geldi. Şimdi de trafosunda yangın çıkıyor. Bu nükleer santral Türkiye'nin belası olmuştur” tepkisi verdi.

Başrarı ayrıca, “Akkuyu Mersin’in belası oldu. Hep söyledik bu güzel coğrafyaya bu santrali yapmayın. Sürekli dinamit patlatılıyor. Sürekli yangın çıkıyor. Zemin üzerinde çatlaklar oluyor. Akkuyu Mersin’in bir felaketi. Bu felaketi yaşamak istemiyoruz. Bakın bunların hepsi bir uyarı. O coğrafyada nükleer santral olmaz. Yapmayın. Bu yanlıştan bir an önce geri dönün” dedi.

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA