ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ - ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ: 66-92 | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ - ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ: 66-92


 

Haber Merkezi 

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 3'üncü haftasında, deplasmanda Ankara ekibi Çankaya Üniversitesini 92-66 yendi. Maça Asena Yalçın, Kuanitra Hollingsworth, Temi Fagbenle, Tiffany Hayes ve Yvonne Turner ilk 5'i ile başlayan Çukurova Basketbol, ilk çeyreği 22-25 önde kapattı. İkinci çeyrekte etkili oyununu sürdüren ÇBK, Şevval ve Anigwe'nin sayılarıyla durumu 37-59'a getirerek soyunma odasına moralli gitti. Maçın ikinci yarısına da hızlı başlayan ve farkı giderek açan ÇBK, 3'üncü çeyrekte rakibine 53-80 üstünlük sağladı. Müsabaka 66-92 ÇBK üstünlüğü ile sona erdi. Aldığı galibiyetle ligde 3'de 3 yapan ÇBK haftayı mutlu kapattı.

"İSTEDİK VE KAZANDIK"
Mücadeleyi değerlendiren ÇBK Başantrenörü Olcay Orak, "Kazandığımız için mutluyuz. Oyunun her iki kanadında da etkili olduk. Kaliteli isimlerden kurulan bir ekibiz. Zaman geçtikçe daha iyi bir takım haline geleceğiz ve hedeflerimize ulaşacağız. Önümüzde uzun bir maraton var. Her maç daha iyi olarak, üzerine biraz daha koyarak mutlu sona ulaşacağımızı düşünüyorum" dedi.

SALON: Ankara Spor Salonu


HAKEMLER: Murat Ciner, Cemil Uygül, Niyazi Yasin Kahraman

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ: Özge Kavurmacıoğlu, Elina Babkina 14, Kübra Erat 3, Janae Kizer 13, Alexis Prince 29, Ecem Kazar, Tanya White, Kardelen Gezgin, Elif Dila Bayrak, Aleyna Cengizhan 1, Tuğba Oral 6, Tuğçe Murat,

ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ (ÇBK) MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ: Asena Yalçın, Kuanitra Holingsvorth 8, Temi Fagbenle 8, Tiffany Hayes 16, Yvonne Turner 16, Kristine Anigwe 18, Esra Ural Topuz 6, Fatmanur Karakaş, Sinem Ataş 6, Şevval Akalan 14, Melis Talay, Yeliz Doğan

1'İNCİ PERİYOT: 22-25

İLK YARI: 37-59

3'ÜNCÜ PERİYOT: 53-80
 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA