SAHAYA İNİYORLAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SAHAYA İNİYORLAR


 

Mersin’den 4 takımın mücadele edeceği BAL’da Silifke Belediyespor, Erdemli Belediyespor, İdman Yurdu 1925 ve Mersin FK takımlarını kıran kırana bir mücadele bekliyor.

HEDİYE EROĞLU

 

Geçen sezon sıkıştırılmış lig olarak oynanan Bölgesel Amatör Lig (BAL), bu sezon normal sezon olarak başlayacak. Mersin’den 4 takımın mücadele edeceği ligde Silifke Belediyespor, Erdemli Belediyespor, İdman Yurdu 1925 ve Mersin FK takımları kıran kırana mücadele edecek. 30 – 31 Ekim’de başlayacak olan 2021-2022 sezonu Bölgesel Amatör Lig, her biri üç ayrı gruptan oluşan 9 bölgede toplam 27 grupta 260 takımın katılımıyla oynanacak.

Altı ve daha fazla takımla temsil edilen iller birden fazla, beş ve daha az takımla temsil edilen iller aynı grupta yer alacak. Altı ve daha fazla takımla temsil edilen İstanbul (29), İzmir (11), Kocaeli (9), Bursa (8), Trabzon (7), Ankara (6), Diyarbakır (6) ve Manisa (6) illeri takımlarının hangi gruplarda yer alacaklarının kurası kendi illerinde düzenlenen kura çekimleri ile tamamlandı.

 

İLK HAFTA DERBİYE SAHNE OLACAK

Ligin ilk haftasında şampiyonluk parolası ile lige başlayacak olan Erdemli Belediyespor ile Mersin FK takımları karşı karşıya gelecek. Erdemli’de oynanacak olan karşılaşma Pazar günü saat 14.00’da başlayacak. Her iki ekipte lige 3 puan ile başlamak istiyor. Yaptığı transferler ile ön plana çıkan Mersin FK Kulüp başkanı Akgün Lülü lig öncesi birlik beraberlik çağrısı yaparak bu Kente bir 3’ncü lig takımı daha kazandıralım dedi.

 

SİLİFKE, POZANTI’YA BİLENİYOR

İlk düdüğün yarın çalacağı Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Mersin’in 4 takımından biri olan Silifke Belediyespor, Pazar günü karşılaşacağı Pozantı Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Silifke Şehir Stadyumunda idman yapan takımı ziyaret eden Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, başarılar diledi.

Ziyarette sakatlıksız ve  başarılı bir sezon için antrenman öncesinde dualarla kurban kesimi gerçekleştirildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA