BU DAHA BAŞLANGIÇ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BU DAHA BAŞLANGIÇ


 

Masterler Liginin 4’üncü haftasında Mersin ekipleri sergiledikleri futbolla lige damga vurdu.

ALİ ŞANLI

 

Çukurova Masterler Federasyonu 2021-2022 Talat Güler Sezonunun 4’ncü haftasında Mersin ekipleri sergiledikleri futbolla lige damga vurdu. Ligde mücadele eden Mersin Besyo, Mersin Masterler ve Mersin Yenişehir ekipleri ligin üst düzey takımları olarak öne çıkıyor.

Ligde 2’nci sırada bulunan Mersin Besyo deplasmanda oynadığı son maçında rakibine gol yağdırarak 10-1 skorla gövde gösterisi yaptı.

Mersin Besyo Vetaranlar’ın teknik patronu Recep Karakuş yönetiminde ikinci baharını yaşan Mersin temsilcisi oynadığı 4 maçta 10 puan toplayarak liderin hemen ardından 2’nci sırada yer aldı.Rakibine 10 gol atan Mersin Besyo takımının genç teknik adamı Recep Karakuş maç sonunda, karşılaşmayı ve ligi değerlendirdi.

Karakuş, “Lige çok iyi bir giriş yaptık, tecrübeli ayaklarla ilk 4 haftada 10 puan topladık. Kaliteli bir ekiple çalıştığım için çok şanslıyım. En büyük hedefimiz bu ligde zirveye oturarak Mersin’i en iyi şekilde temsil etmek. Bu başarıda emeği geçen malzemeciden yönetim ve sporcusuna kadar herkese teşekkür ediyorum. Ve bu daha başlangıç diyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA