TİY’DEN KILIÇ HAMLESİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY’DEN KILIÇ HAMLESİ


 

Tarsus İdman Yurdu, kötü gidişatı durdurmak için yine hoca değişikliğine gitti. Bu defa takım Gürses Kılıç’a emanet! İmza töreninde Kılıç Tarsus’ta olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirirken, Başkan Kırbıyık, şampiyonluk hedefinin altını çizerek, önemli açıklamalar yaptı.

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu’nda Hüseyin Kalpar’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Gürses Kılıç oturdu. Kötü gidiş sonrası Ergün Penbe ile geçen ay yollarını ayıran Sarı Lacivertli ekip Hüseyin Kalpar ile anlaşmıştı. Kötü gidişe son veremeyen Kalpar’ın da 5 hafta sonrası görevine son verildi.

Tarsus İdman Yurdu’nda bu defa daha önce Şanlıurfaspor’u çalıştıran Gürses Kılıç teknik direktörlük görevine getirildi.

 

“BERABER BİRLİKTE HERKESİN DESTEĞİYLE MÜCADELEMİZİ SONUNA KADAR VERECEĞİZ”

Son iki ayda 3’üncü teknik direktör olarak takımın başına getirilen Kılıç için imza töreni düzenlendi.

Kulüpte düzenlenen törende aslen Konyalı olduğunu ve uzun yıllar gerek futbol oynayarak, gerek hocalık yaparak Türk futboluna hizmet etmeye çalıştığını söyleyen Kılıç, “Türk futbolunun önemli camialarından birisi Tarsus İdman Yurdu’nda olduğum için mutluyum, İnşallah bundan sonraki süreci hep beraber birlikte herkesin desteğiyle mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz. Uzun yıllar Süper Lig’de futbol oynadım. Ayrıca yine uzun süredir teknik adamlık yapıyorum. Tuzla, Hatay, Yeni Malatya, Kırşehir ve son olarak Şanlıurfa’da hocalık yaptım. Türk futboluna hizmet etmeye çalışıyorum” dedi.

 

“İTİFRA ATILIYOR”

Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık da, eleştirilere sert yanıt verdiği toplantıda, Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ile yaşadıklarına da değindi.

Para sorunlarının olmadığını, tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunun altını çizen Kırbıyık, Allah’ın izniyle bu yıl şampiyon olacağız. Yönetim olarak tüm arkadaşlarımızla birlik beraberlik içindeyiz.

Tarsus’un sosyo - ekonomik yapısından dolayı maalesef para yok. İş insanları ya Mersin’e ya da Adana’ya kaçıyor. Ancak yönetim kurulumuzdan memnunum. Arkadaşlarımıza ‘para yemiş’ denilerek iftira atılıyor. Para nasıl yeniyor? Bende öğreneyim. Ben kulübe para gönderiyorum ve nereye harcandığının bilgisini alırım ve günü tamamlarız. Günlük bildirirler bana paranın nereye harcandığını” dedi.

 

“DAHA İYİ OLACAKSA İSTİFA EDELİM, YENİ YÖNETİM GELSİN”

Başkan Kırbıyık, gazetecilerin kongreye gidilip gidilmeyeceğine ilişkin soruya ise şu yanıtı verdi: “Kongreye gidelim ama amaç nedir? Grubumuz içinde çalışan, çalışamayan, para koyan, koyamayan insanlar var. Yeni gelen yönetim bundan iyi mi olacak? Daha iyi olacağına inanıyorsanız istifa edelim hep beraber, yeni yönetim gelsin.

İnsanların birbirini anlayamamasından dolayı bazı hareketler ters gelebiliyor. Ona rağmen biz birlik beraberliği kurduk. Zaman içinde birbirimizi anladık. Benim sözüm var bu takım şampiyon olacak.

Tarsus benim memleketim kötü ayrılmam. Memleketimin her zaman arkasındayım. Ama gerek sağlık sorunlarım ama gerekse işim uzakta olduğundan Tarsus’ta kalmam zarar veriyor. Bu iş benim işim değil zaten kaldıramıyorum. Şampiyon olursak zaten taliplisi çok olur”.

 

“BELEDİYEYE; EL AÇMAYIZ” TEPKİSİ

Başkan Kırbıyık, konuşmasını belediye ile yaşadıkları gerilimlere ilişkin açıklamaları ile sonlandırdı. “Tarsus halkının şunu bilmesi gerekiyor; TİY bir spor kulübüdür. Bizim belediyeyle, siyasi konjektürle işimiz yok” diyen Kırbıyık, “Belediye başkanı yardım eder etmez biz kendimize güvendiğimiz için yola çıktık ve başkan olduk. Sosyal medyada biraz pervasızca insanların gururu, onuru ile oynanmasın. TİY’e biraz usturuplu yaklaşın. Herkesin düşüncesi, ideolojisi olabilir ama ne benim ne arkadaşlarımın el açacak hali yok” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  • Gönderen : - Tarih : 28/10/2021 - 21:18:02
    Hayirli olsun basarilar....


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA