MDOB GAZİANTEP’TE KONSER VERECEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MDOB GAZİANTEP’TE KONSER VERECEK


 

Haber Merkezi

3. Uluslararası Gaziantep Opera ve Bale Festivali, Mersin Mersin Devlet Opera ve Balesi’nin (MDOB) eşlik edeceği üç konser ve iki eğitim etkinliği ile sona erecek.

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarafından, Gaziantep Valiliği, Gaziantep Üniversitesi ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen “3. Uluslararası Gaziantep Opera ve Bale Festivali” , 28 Ekim 2021 Perşembe akşamı düzenlenecek “Gala Konser” ile kapanışını gerçekleştirecek.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na ithafen düzenlenecek muhteşem konserde, Orkestra Şefi Aytüğ Ülgen yönetiminde Mersin Devlet Opera ve Balesi Orkestrası, solist sopranolar Sevinç Demirağ ve Saliha Aktaş, mezzosoprano Nihan Çetin Aydın, tenorlar A. Hakan Bölükbaşı ve Onur Polat ile bas Serkan Sevinç’e eşlik edecek.

Gaziantep Üniversitesi Mavera Kültür ve Sanat Merkezi’nde seslendirilecek konserde “Çökertme”, “Ah Bir Ataş Ver”, “Sarı Gelin”, “Çalın Davulları”, “İzmir’in Kavakları”, “Hekimoğlu”, “Dağ Başını Duman Almış”, “Hoş Gelişler Ola” ve daha pek çok yerli ve yabancı şarkı seslendirilecek.

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarafından, Gaziantep Valiliği, Gaziantep Üniversitesi ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen “3. Uluslararası Gaziantep Opera ve Bale Festivali” Mersin Devlet Opera ve Balesi Orkestrası eşliğinde seslendirilen üç konser ve iki eğitim etkinliği ile sona erecek.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA