AKDENİZ’DE VEZNELER HAFTA SONU AÇIK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZ’DE VEZNELER HAFTA SONU AÇIK


 

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi; ‘7326 Sayılı Bazı Alacakların Yapılandırılması Kanunu’ndan faydalanıp, taksitlerini ödemek isteyen vergi mükellefi vatandaşlar için merkez binada bulunan veznelerini bu hafta sonu açık tutacak.

 

BİRİNCİ TAKSİT ÖDEME SÜRESİ 1 KASIM’DA SONA ERİYOR

Akdeniz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; ‘7326 Sayılı Bazı Alacakların Yapılandırılması Kanunu’ kapsamında, 1’inci taksit ödeme süresi 1 Kasım 2021 tarihinde sona erdiği hatırlatıldı. Açıklamada; söz konusu kanundan faydalanarak emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisi mükelleflerin 1 Kasım 2021 tarihine dek ödeme yapmaları gerektiği ifade edildi.

 

YASADAN YARARLANABİLMEK İÇİN İLK 2 TAKSİT SÜRESİNDE ÖDENMELİ

Vergi mükellefi vatandaşların, söz konusu kanun hükümleri ve düzenlemeden yararlanmaya devam edebilmeleri için ilk 2 taksiti belirlenen süre içinde ödemesi gerekiyor. Mükellefler; adı geçen vergilere ait ödemelerini, belediye vezneleri ve www.akdeniz.bel.tr adresi üzerinden de yapabilir.

 

BU HAFTA SONU VEZNELER AÇIK

Öte yandan Akdeniz Belediyesi; vergi mükellefi vatandaşların gecikmeye uğramaması ve olası yoğunlukları önlemek amacıyla, 30 Ekim 2021 Cumartesi ile 31 Ekim 2021 Pazar günlerinde, belediye merkez binada bulunan veznelerini 10:00 ila 16:00 saatleri arasında açık tutacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA