GAZİANTEP OPERA VE BALE FESTİVALİ ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GAZİANTEP OPERA VE BALE FESTİVALİ ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR


 

Haber Merkezi

 

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarafından ve Gaziantep Valiliği, Gaziantep Üniversitesi ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen “3. Uluslararası Gaziantep Opera ve Bale Festivali” Mersin Devlet Opera ve Balesi Orkestrası eşliğinde seslendirilecek üç konser ve iki eğitim etkinliği ile Gaziantepli sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.

Gaziantep Üniversitesi Mavera Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen festivalde 26 Ekim Salı akşamı Orkestra Şefi İbrahim Yazıcı yönetiminde Mersin Devlet Opera ve Balesi Orkestrası ve İncesaz Topluluğu’nun seslendirdiği “İncesaz Konseri” gerçekleştirildi.

Gaziantepli sanatseverlerden büyük beğeni alan konserde Tanbur’da Murat Aydemir, Kanun’da Taner Sayacıoğlu, Kemençe’de Emre Erdal, Vurmalı Çalgılar’da Türker Çolak, Kontrbas’da Volkan Hürsever, Gitar’da Cengiz Onural, solistler Ezgi Köker Aldemir ve Bora Ebeoğlu’na eşlik etti.

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarafından ve Gaziantep Valiliği, Gaziantep Üniversitesi ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen “3. Uluslararası Gaziantep Opera ve Bale Festivali” 28 Ekim Perşembe akşamı seslendirilecek “Cumhuriyet Bayramı Gala Konseri” ile son bulacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA