SİBERAY PROJESİ İLE ÇOCUKLAR GÜVENDE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SİBERAY PROJESİ İLE ÇOCUKLAR GÜVENDE


 

Haber Merkezi

 

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, siber suçların gerçekleşmeden engellenmesi, maddi manevi zararların en aza indirgenmesi, farkındalık ve bilinçlendirme amacıyla oluşturulan SİBERAY programı kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada bu kapsamda Toroslar İlçesindeki Korukent Anadolu Lisesi’nde 240 öğrenciye, Mezitli Kız Anadolu Lisesi’ndeki 130 öğrenciye, Toroslar Hüseyin Okan Merzeci Ortaokulu’ndaki 120 öğrenciye Sosyal Medyanın Hayatımıza Etkisi, Siber Güvenlik, Siber Zorbalık, Teknoloji Bağımlılığı ve Güvenli İnternet konularında seminer/eğitim faaliyeti gerçekleştirildi ve Siberay Projesi kapsamında broşür dağıtıldı.

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü olarak Siberay projesi ile toplumu teknoloji bağımlılığı, siber güvenlik, güvenli internet kullanımı gibi konularda bilinçlendirmeyi hedefleyerek bu sayede toplumun her bir ferdinin interneti bilinçli ve faydalı kullanması amaçlandı. Başta ’Siberay’ projesi olmak üzere siber suçlarla mücadele alanında birçok konuya değinildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA