GENÇ KIZILAY EKİBİNDEN ANLAMLI ETKİNLİK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GENÇ KIZILAY EKİBİNDEN ANLAMLI ETKİNLİK


 

Genç Kızılay Mersin Üniversitesi topluluğu pazar günü sahildeki sokak hayvanlarına mama dağıtarak besleme yaptı.

Genç Kızılay Mersin Üniversitesi topluluğu çoğunluğu öğrenci olan üyeleriyle Galatasaray Meydanı ve civarında sokak hayvanlarına mama dağıttı. Yaklaşık 3 saat süren etkinlikte 15 kilo köpek maması 40 kişilik gönüllüler tarafından dağıtıldı. Pazar günü akşamüzeri yapılan etkinlikte onlarca sokak hayvanın karnı doyarken renkli görüntüler ortaya çıktı.

Etkinlik hakkında konuşan Genç Kızılay Mersin Üniversitesi Başkanı Rifat Can Eroğlu, sokak hayvanlarını besledikleri için çok mutlu olduklarını dile getirdi. Katılımdan oldukça memnun olduğu belirten Başkan Eroğlu, önümüzdeki haftalarda da bu ve buna benzer etkinliklerin olacağını belirtti. Eroğlu, “Gönüllülerle birlikte sahilde küçük dostlarımızı beslemek istedik. Onlara bu konuda bir nebze olsa da yardımcı olmaya çalıştık. Şuan burada 40’a yakın gönüllümüz var. Bu gönüllülerimizle birlikte 15 kilo mamayı dağıtacağız. Önümüzdeki günlerde inşallah gönüllülerimizle birlikte bu ve benzeri etkinliklerimiz olacak” dedi.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA