AKDENÝZ BELEDÝYESÝ’NDE YANGIN TATBÝKATI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENÝZ BELEDÝYESÝ’NDE YANGIN TATBÝKATI


 

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi, personelin can güvenliðini korumak ve iþ güvenliði ve iþ saðlýðý eðitimlerinin eksiksiz verilmesini saðlamak amacýyla uygulamalý eðitimlerine devam ediyor.

Akdeniz Belediyesi Sivil Savunma Uzmanlýðý tarafýndan, belediye personelinin katýlýmýyla merkez bina önündeki boþ alanda, farklý kimyasal içeriklere sahip yangýn söndürme tüpleri ile olasý yangýnlara nasýl müdahale edileceði ile ilgili bilgiler ve tatbiki bir eðitim verildi.

Eðitim kapsamýnda belediye personeline; yangýn türleri, nedenleri ile yangýna doðru ve etkin müdahale teknikleri anlatýldý. Eðitimde son olarak da ateþe verilen odunlar kullanýlarak belediyenin sivil savunma ekibinde yer alan personele sýrasýyla yangýný söndürme tatbikatý yaptýrýldý.

Eðitim ve ardýndan gerçekleþen yangýn tatbikatý kapsamýnda son olarak, belediye merkez binasýnýn yangýn uyarý alarmý çaldýrýlýp tüm personelin en kýsa sürede yangýn acil çýkýþ kapýlarýndan tahliyesi saðlandý.

Akdeniz Belediyesi personeline, bu tür tatbikatlarýn yaný sýra, uzmanlar tarafýndan verilen iþ güvenliði ve iþ saðlýðý eðitimlerine yönelik sunum ve uygulamalý eðitimler devam edecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA