KIZKALESÝ’NDE SONBAHARDA DENÝZ KEYFÝ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KIZKALESÝ’NDE SONBAHARDA DENÝZ KEYFÝ


 

Sonbahar olmasýnda raðmen hava sýcaklýðýnýn 27 derecelerde seyrettiði Mersin’de baþta Kýzkalesi olmak üzere sahile gelenler denizin tadýný çýkarttý.

Türkiye’nin önemli ve gözde turizm merkezlerinden Doðu Akdeniz’in incisi Mersin’in Erdemli ilçesinde bulunan Kýzkalesi’nde hava sýcaklýðýnýn 27 derece civarýnda seyretmesiyle birlikte sahillerde hareketlilik sürdü. Özellikle hafta sonunu fýrsat bilenler aileleriyle birlikte denizin keyfini çýkarttý. Tatillerini sonbahara býrakanlarýnda tercih ettiði mekanlardan olan Kýzkalesi’ne gelen vatandaþlar güneþ, kum ve denizin tadýný çýkarýp, gönüllerince vakit geçirdi. Çocuklar kumsalda oynarken, sýcakta serinlemek isteyen sokak köpeklerinin de denizde vatandaþlara eþlik etmesi dikkat çekti. Denizin bu mevsimde ayrý bir güzel olduðunu aktaran vatandaþlar, zamaný olanlarýn sahil kenarlarýnda vakit geçirmesini önerdi.

Öte yandan bazý vatandaþlarda tekne turuna katýlarak hem denizin keyfini yaþadý, hem de denizin ortasýndaki Kýzkalesi'ni yakýndan görme þansý yakaladý.

Hava sýcaklýðýnýn 27 derece civarýnda olduðunu belirten tatilcilerden Kenan Koldere, “Bizde 4 arkadaþ Samsun’dan geldik, hep beraber 3 gündür buradayýz. Deniz, kum, insanlar mükemmel. Ýnþallah seneye de bugünlerde tekrar gelmek bize de nasip olur. Bu güzellikten yine istifade ederiz. Tüm insanlar bu güzellikten istifade eder ve denizin tadýný çýkarýr” dedi.

Baþta Ýstanbul olmak üzere bir çok ilde 15 derece civarýnda seyreden hava sýcaklýðýnýn Mersin genelinde önümüzdeki hafta sonuna kadar 29 dereceye ulaþmasýnýn beklendiði öðrenildi. (Ýha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA