ŞAFAK VAKTİ DEV FUHUŞ OPERASYONU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞAFAK VAKTİ DEV FUHUŞ OPERASYONU


 

Haber Merkezi

 

Mersin’de şafak vakti 13 adrese düzenlenen fuhuş operasyonunda 13 kişi yakalanırken olayla bağlantılı 14 ilde ise yapılan çalışmalarda ise 152 kişi hakkında işlem yapıldı.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri şafak vakti, fuhuş yapan, yaptıran, aracılık eden ve yer temin eden şahısların tespitine ve yakalanmalarına yönelik olarak, çok sayıda ekip ve personelin katılımıyla operasyon yaptı. 13 ayrı adreste eş zamanlı çalışmada 13 şüpheli şahıs ve 1 suça sürüklenen çocuk yakalandı. Yapılan aramalarda 11 cep telefonu, 6 flash bellek, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet şarjör, 13 adet 9 mm çapında fişeğe el konuldu.

Çalışmalarını sürdüren ekipler aralarında farklı ülke uyruklu kadınların da olduğu İstanbul, Aydın, Adana,  Şırnak, Kütahya, Karaman, Mardin, Niğde, Batman,  Konya, Siirt, Samsun,  Malatya, Kayseri’de 31 mağdur kadın ile fuhuş yapan 108 olmak üzere 152 kişiye işlem yaptı. Yabancı Uyruklu 13 mağdur kadın İl Göç İdaresine sınır dışı edilmek üzere teslim edilirken, 13 şahıs ve 1 çocuk ise adliyeye sevk edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA