“3 KUPA HEDEFİYLE TEK YÜREK OLALIM” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“3 KUPA HEDEFİYLE TEK YÜREK OLALIM”


 

Hem Avrupa’da hem de Türkiye’de şampiyonluğu hedefleyen Çukurova Basketbol için Başkan Özyiğit’ten, “Takımımızın büyük bir seyirci kitlesiyle desteklenmesi gerekiyor. Bunun için halkımızı maçlarda tribünlere davet ediyorum. 3 kupa hedefiyle tek yürek olalım” çağrısı geldi.

Haber Merkezi

 

Ülkemizi Avrupa’da temsil eden ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası(Euro Cup Women) C Grubu ikinci maçında Polonya ekibi AZS UMCSLublin’i Servet Tazegül Spor Salonu’nda ağırladı. Maç boyunca rakibine karşı üstünlük kurmayı başaran ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, 98-75’lik skorla maçtan galip ayrıldı ve Avrupa’da 2’de 2 yaptı.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, maçı Mersin Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ve ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi Kulüp Başkanvekili Ali Adalıoğlu ile birlikte izledi. Pandemi nedeniyle geçtiğimiz sezon maçlarını seyircisiz oynayan Mersin ekibi, uzun bir aradan sonra ilk kez seyircisinin desteğiyle parkelere çıktı ve maçtan galip ayrılmayı başardı.

 

SALONUN KAPASİTESİ OLDUKÇA YÜKSEK AMA YENİŞEHİR’E YETMEMESİ GEREKİYOR”

Başkan Özyiğit, maç sonu yaptığı açıklamada ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi takım oyuncularını tebrik etti. Başkan Özyiğit, hem Avrupa hem de Türkiye şampiyonluğunu hedefleyen bir takımın büyük bir seyirci kitlesiyle desteklenmesi gerektiğini ifade ederek, vatandaşları maçlara davet etti.  Başkan Özyiğit, “ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi olarak ikinci  Avrupa Kupası maçımızı da kazandık. Bu farklı galibiyetler başlangıçta hedef koyduğumuz Avrupa şampiyonluğu için de ne kadar iddialı olduğumuzu gösteriyor diye düşünüyorum. Tüm maçlarımız ile ilgili bilgiler sosyal medya hesaplarımızdan ilan ediliyor. Cumartesi günü yine burada saat 15.00’te BOTAŞ’la lig maçımız var. Bu salonun kapasitesi oldukça yüksek ama Yenişehir halkına yetmemesi gerekiyor. Hem Avrupa’da hem de Türkiye’de şampiyonluğu hedefleyen takımımızın büyük bir seyirci kitlesiyle desteklenmesi gerekiyor. Bunun için halkımızı maçlarda tribünlere davet ediyorum.3 kupa hedefiyle tek yürek olalım” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA