MEMLEKET PARTİSİ’NDEN GAZETEMİZE ZİYARET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEMLEKET PARTİSİ’NDEN GAZETEMİZE ZİYARET


 

Memleket Partisi il yönetimi gazetemizi ziyaret ederek çalışmalarını anlatarak, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı.

GİZEM EKİCİ

 

Muharrem İnce’nin bu yıl kurduğu ve  54 ilde teşkilatlanma çalışmasını tamamladığı Memleket Partisi sahaya indi.

Partinin Mersin İl Başkanlığına kurucu başkan olarak atadığı ve Ağustos ayında yapılan seçimlerde sandıktan yeniden il başkanı olarak çıkan Mehmet Kaygısız ile Başkan Yardımcısı Halis Zafer Pamukçu, gazetemizi ziyaret etti.

TBMM'de 3 milletvekili ile temsil edilen partinin çalışmaları hakkında bilgiler veren heyet, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü de kutlayarak, özgür, tarafsız, bağımsız basın için destek sözü verdi.

Kuruldukları günden buyana partiye büyük ilgi olduğunu söyleyen İl Başkanı Kaygısız, bu anlamda saha çalışmalarını çok önemsediklerini söyleyerek, “İlk işimiz bağımsız, tarafsız, adil, etkin bir yargı düzenini oluşturmaktır. Kutuplaşma siyasetini bitireceğiz, Türkiye’yi barıştıracağız. Adil bölüşeceğiz, kısır tartışmalara son vereceğiz, devleti devlet yapacağız, haram ile helali ayıracağız. Bunları Kuva-yi Milliye ruhuyla yapacağız. Merkez Bankası’nı bağımsız kılacağız. Türkiye üretecek. Birleştirilmiş sınıfları yok edeceğiz. En iyi okul en yakın okuldur mantığından hareket ederek eğitimin önündeki engelleri kaldıracağız. Kürt sorununu biz çözeceğiz. Kürt sorununu polisiye tedbirlerle değil, demokrasiyle çözeceğiz, özgürlüklerle çözeceğiz, evrensel kuralları uygulayarak çözeceğiz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA