MERSİN’İN YÖRESEL ÜRÜNLERİ YÖREX’TE TANITILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’İN YÖRESEL ÜRÜNLERİ YÖREX’TE TANITILDI


 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da YÖREX Fuar’ındaki yerini alan Mersin standında ziyaretçilere tahinli ekmekten hurmalı mamule, cezeryeden kerebice, humustan zeytinyağına birçok ürün ikram edildi.

Haber Merkezi

 

Türkiye genelindeki yöresel ürünler, coğrafi işaretli ürünler Antalya’da düzenlenen YÖREX fuarında görücüye çıktı. Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteğiyle Yöresel Ürünler Fuarı’nın (YÖREX), 11’incisi Anfaş Fuar Merkezi’nde başladı. 24 Ekim Pazar günü sona erecek fuarda bu yıl Mersin, ürünlerini 65 metrekarelik standında tanıttı. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nın yanı sıra Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası ile Mut Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığında kurulan Mersin Standında 12 farklı ürün sergilendi. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun da ziyaret ettiği stantta sergilenen ürünler arasında Mersin Cezeryesi, Mersin Kerebici, Tarsus Humusu, Erdemli Muzu, Erdemli Lamas Limonu, Bozyazı Kavutu (Çoban Helvası), Gülnar Kuş Üzümü, Mut Zeytin ve Zeytinyağı, Gülnar Sumağı, Gülnar Bademi, tahinli ekmek ve hurmalı mamul yer aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA