MTOSB’YE İLGİ ARTIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MTOSB’YE İLGİ ARTIYOR


 

Haber Merkezi

 

MTOSB içerisinde faaliyetlerini sürdüren Model Fabrika ve Yenilik Merkezi ile Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, MTOSB'yi ziyaret ederek, bölge içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Haddat, Bölge Müdürü Halil Yılmaz'ın karşıladığı Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ve beraberindeki Bor Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Ali İlker Atabay, MTOSB İdari Hizmet binasını ziyaret ederek bölgenin son durumu hakkında ve gelişme alanları ile ilgili bilgiler aldılar.

Ziyaret sonrasında Model Fabrika ve Yenilik Merkezi'nde incelemelerde bulunan Niğde Valisi Şimşek ve beraberindeki heyet Başkan Tekli’den merkezin faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni de ziyaret eden heyet öğrencilerin projeleri, çalışmaları ve okulun işleyişi hakkında incelemelerde bulundular.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA