YÖREX’TE TARSUS HUMUSU İLGİ ODAĞI OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YÖREX’TE TARSUS HUMUSU İLGİ ODAĞI OLDU


 

Haber Merkezi

 

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası coğrafi işaretli ürünü Tarsus Humusu ile Yöresel Ürünler Fuarı’nda (YÖREX) yerini aldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Tarsus Humusu'nun ilgi odağı olduğu standı ziyaretinde humus yapımına da eşlik etti. Tarsus TSO Başkanı H. Ruhi Koçak, ‘’Değerlerimizi ve kültürel zenginliğimizi her platformda tanıtmaya devam edeceğiz.’’dedi.

Anadolu’nun değerlerini dünyaya pazarlamayı amaçlayan Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) COVID-19 salgını nedeniyle bir yıl aradan sonra kapılarını yeniden ziyaretçilere açtı. Bu yıl Coğrafi İşaretli ürünler temasıyla düzenlenen 11. YÖREX Fuarı’nda Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası coğrafi işaretli ürünü Tarsus Humusu ile yerini aldı. Tarsus Humusu'nun ilgi odağı olduğu standı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ziyaret etti. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak'ın konuk ettiği Hisarcıklıoğlu ayrıca Tarsus Humusu'nun yapımına da eşlik etti. Tarsus TSO Başkanı Koçak, kente özgü değerleri tanıtmaya ve kültürel zenginliklerini öne çıkarmaya yönelik çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, sırada yeni ürünlerin olduğunu ve tescil başvuru hazırlığı içinde bulunduklarını ifade etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA