ESKİ MUHTARIN EVİNE SİLAHLI SALDIRI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ESKİ MUHTARIN EVİNE SİLAHLI SALDIRI


 

Mersin’in Tarsus ilçesinde eski muhtarın evine gece silahlı saldırı gerçekleştirildi.

Alınan bilgiye göre, Yeni Mahalle eski muhtarı Kenan Pehlivancık’ın 22.00 sıralarında evinde oturduğu esnada 3 el silah sesi duyuldu. Silah sesini duyan Pehlivancık ve ailesi oturma odasında kendilerini yere attılar. Bir süre sonra dışarı çıkan Pehlivancık, dışarıyı kontrol ettikten sonra evin balkon kısmına 1 mermi isabet ettiğini tespit etti. Pehlivancık durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen polisler, geniş çaplı çalışma başlattı. Polis olayın faillerini yakalamak için operasyon başlattı.

Kimseyle bir düşmanlığı olmadığını belirten Kenan Pehlivancık, evde oturduğu sırada silah seslerini duyduğunu söyledi. Pehlivancık, “Silah seslerinin ardından dışarı çıktığımda sokakta hızla bir arabanın uzaklaştığını gördüm. Yaklaşık 50 metre uzaktan 1 el daha ateş edildiğini gördüm. 3 el silah sesi duyduk. 1 el balkonuma isabet etti. Emniyet güçlerimiz faillerin yakalanması için çalışma başlattı. İnşallah kısa sürede failler yakalanırlar. Devletimize güveniyorum” dedi.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA