İÇEL’DE KEYİFLER YERİNDE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İÇEL’DE KEYİFLER YERİNDE


 

Ofspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren İçel İdman Yurdu’nda keyifler yerinde.

ALİ ŞANLI

 

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden İçel İdman Yurdu, 9’ncu hafta oynayacağı Ofspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü. Öğleden sonra yapılan idmanda 5-2 top kapmacanın ardından taktik çift kale yapıldı. Çift kalenin ardından şut idmanı ile idman tamamlandı. İdmanda oyuncuların keyifli olduğu gözlerden kaçmadı. Sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan Mersin ekibi Cumartesi günü oynayacağı maça hava yolu ile gidecek.

 

EŞOFMANI KAPTI

Kötü gidişata Mardinspor maçı ile ‘dur’ diyen Kırmızı Lacivertli ekip maçın kahramanı olarak görülen top toplayıcı Erkan’a idman sonunda eşofman verildi. Maç 0-0 giderken taca çıkan bir topu seri bir şekilde taç atılmasını sağlayıp, o atağın da golle sonuçlanması Erkan’ın zeki ve hızlı davranmasını kulüp karşılıksız bırakmadı.

Erkan aynı zamanda İçel İdman yurdu U 16 takımın formasını giyiyor. Eşofmanı alan Erkan, “Ani bir gelişen olaydı. Verdiğim topun golle sonuçlanması beni çok mutlu etti. Benim şuan tek hayalim ileride bu takımın formasını giymek. Umarım ağabeylerim bu sene şampiyon olur ve benim asistim daha çok değer kazanır’ dedi.

 

KARABÜK MAÇI TARSUS’TA

31 Ekim’de oynanacak olan İçel İdman Yurdu Kardemir Karabükspor maçı ise Tarsus’ta oynanacak. Mersin Stadyumu bakıma alındığı için bu karşılaşma Tarsus Şehir Stadyumunda oynanacak. Karabükspor şuana kadar oynadığı 8 karşılaşmada henüz galibiyeti bulunmuyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA