BAŞKAN ÜNÜVAR MAHALLE MUHTARLARLARI İLE BİR ARAYA GELDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN ÜNÜVAR MAHALLE MUHTARLARLARI İLE BİR ARAYA GELDİ


 

Haber Merkezi

 

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar 19 Ekim Muhtarlar günü münasebetiyle Gülnar Belediyesi tarafından düzenlenen yemek programında mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Gülnar Belediyesi Yörük Sofrasında gerçekleştirilen etkinliğe; İlçe Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı, Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, Kent Konseyi Başkanı Selami Bağca, Gülnar Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Çalık, kurum amirleri, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar programda yaptığı konuşmada; Hepiniz programımıza hoş geldiniz. Bu yaz yaşadığımız Silifke ve Aydıncık yangınlarında Gülnar halkı olarak olağanüstü çaba gösterdik. Ancak bu yangınlarda olağanüstü çabanın da ötesinde gayretleri olan bazı kişiler ve kurumlarımız oldu. Ben bu konuda herkese çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda her alanda ilçemizi, ilçemizin halkını, kurumlarımızı, Gülnar’ı çok iyi temsil eden bizden daha fazla Gülnarlı olan İlçe Kaymakamımıza sizlerle birlikte Fahri Hemşehrilik Beratını vereceğiz. Bunun öncesinde Dedeler mahallemizde bölge halkıyla yangın büyümesin, Gülnar’a gelmesin diye gece gündüz mücadele eden Dedeler Muhtarımız Mehmet Ali Kılınç’a, Med Mermercilik İşletme sahibi Emin Doğan’a, Orman İşletme Müdürümüz Muharrem Şahin ve personellerine, muhtarlarımıza ve emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Demokrasimizin temel taşı, milletimizin güzide temsilcisi ve hizmetkârı muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü tebrik ediyorum ” diye konuştu.

İlçe Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı programda yaptığı konuşmada; “Öncelikle bu güzel organizasyonu düzenleyen kıymetli Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Ben  Gülnar’a Eylül 2020 tarihinde geldim. O günden bu güne kadar yaptığımız çok şey oldu. Çalışmalarımızda muhtarlarımız her daim yanımızdaydı. Aydıncık ve Silifke yangınlarında da hep birlikte mücadele ettik. Gülnarlıların emeği çok büyük. Gülnarlılar olarak birliğimizle, beraberliğimizle farkımızı gösterdik. Yangınlarda mücadele eden herkese çok teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi beraberliğimiz bozmasın. Fahri Hemşehrilik Beratı beni çok mutlu etti, gurur duydum, onur duydum. Bizde artık Gülnar’ın bir ferdiyiz, Gülnarlıyız. Bizleri buna layık gören Belediye Başkanımıza, belediye meclis üyelerimize ve Gülnar halkına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar tarafından İlçe Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı’ya Fahri Hemşehrilik Beratı takdim edildi.

Ayrıca Aydıncık, Yeşilovacık’ da başlayan ve Gülnar Dedeler Mahalle sınırına kadar dayanan yangında canla başla çalışan, mücadele eden, yardımda bulunanlara teşekkür belgeleri takdim edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA