MUHTARLARDAN VALİ SU’YA ‘19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ’ ZİYARETİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MUHTARLARDAN VALİ SU’YA ‘19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ’ ZİYARETİ


 

Haber Merkezi

 

Vali Ali İhsan Su ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’ kapsamında Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ali Gülgen ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Kabulde, Genel Başkan Yardımcısı Gülgen’in yanı sıra, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Mersin Şube Başkanı Halil İbrahim Sosyal, Mersin Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ergün Ünlü, Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtar İşleri Daire Başkanı Kenan Hazar ile İdare ve Denetim Müdürü Mehmet Akdoğan hazır bulundu.

 

VALİ SU, “MUHTARLARIMIZ DEVLETİMİZ İLE VATANDAŞLARIMIZ ARASINDA BİR KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRÜYORLAR”

Muhtarlarımızın devletimiz ile vatandaşlarımız arasında bir köprü vazifesi gördüğünü kaydeden Vali Su; “Muhtarlar devletimizin mahallelerdeki eli, ayağıdır. Vatandaşlarımızın isteklerini, sorunlarını en iyi bilen yine muhtarlarımızdır. Sizlerin şahsında bütün muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ali Gülgen ise kabullerinden dolayı Vali Ali İhsan Su’ya teşekkürlerini ileterek yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA