“AFGAN MAFYASI TARAFINDAN TEHDİT EDİLİYORUM” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“AFGAN MAFYASI TARAFINDAN TEHDİT EDİLİYORUM”


 

CHP’li Ali Mahir Başarır uyuşturucu çetesi lideri Sanger Ahmadi’nin Türkiye’de olduğunu ortaya çıkarmıştı. Başarır’ın ifşasının ardından sınır dışı edilen çete üyeleri şimdi CHP’li Ali Mahir Başarır’ı tehdit ediyor.

Haber Merkezi

 

Almanya’da 30’dan fazla suça karıştığı belirtilen “Lions-Cartel” uyuşturucu ve organize suç örgütünün lideri Afganistan uyruklu Sanger Ahmadi ve 5 örgüt üyesi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişti. Çete üyelerinden biri serbest bırakılırken, Ahmadi ve 4 adamı sınır dışı edildi.

Skandalı ortaya çıkaran Başarır ise çete tarafından tehdit edildiğini Halkweb’te açıkladı.

Uyuşturucu çetesi lideri Sanger Ahmadi'nin Türkiye'de olduğunu ortaya çıkaran Başarır'ın ifşasının ardından ilginç bir gelişme yaşandı. Başarır, sınır dışı edilen çete üyelerinin tehdit ettiğini açıkladı.

Ahmadi’nin Türkiye’de olduğunun belirlenmesi üzerine, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatmıştı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sanger Ahmadi’nin Bahçelievler’de bulunan bir otelde kaldığını belirlemişti. Ekipler, 7 Eylül Perşembe günü örgüt lideri Sanger Ahmadi’nin kaldığı otele baskın düzenledi. Ahmadi ve çete üyesi oldukları belirtilen l J.Y., S.V., M.A.D. ve O.M. lobide gözaltına alınırken, çalışmaların devamında H.S. isimli bir şüpheli daha gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildiler. Adliyeye sevk edilen örgüt üyesi O.M., serbest bırakılırken, çete lideri Sanger Ahmadi, J.Y., S.V., M.A.D. ve H.S.’nin adli işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere İstanbul İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA