DAVUTOĞLU’NUN MERSİN GEZİSİ ERTELENDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DAVUTOĞLU’NUN MERSİN GEZİSİ ERTELENDİ


 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun Van’da bindiği bir asansör yere çakıldı. Davutoğlu’nun durumu iyiyken Mersin ve Amasya ziyaretleri ileri bir tarihe ertelendi.

Haber Merkezi

 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Van'da bindiği bir asansör yere çakıldı. Davutoğlu'nun sağlık durumuyla ilgili partiden yapılan açıklamada "Yapılan tetkikler neticesinde doktorlarımız istirahat tavsiyesinde bulunmuşlardır. Bu çerçevede bu haftaki Mersin ve Amasya ziyaretleri ileri bir tarihe ertelenmiştir" ifadelerine yer verildi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun cumartesi günü gerçekleştirdiği Van gezisi sırasında asansör kazası yaşadığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili partiden yapılan açıklamada kaza sonrası doktorların tavsiyesi ile Davutoğlu'nun programlarını ertelediği ve istirahate çekildiği ifade edildi.

Gelecek Partisi Basın Müşaviri Ufuk Karcı tarafından yapılan açıklamaya göre, "Genel Başkanımız Van'da cumartesi günü akşam planlanmış bir radyo mülakatına giderken binanın asansöründe bir kaza yaşanmış, Sayın Genel Başkanımızın içinde bulunduğu asansör hareket ettikten sonra bir kat aşağıya düşmüştür. Daha sonra yapılan tetkikler neticesinde doktorlarımız kendilerine istirahat tavsiyesinde bulunmuşlardır. Bu haftaki Mersin ve Amasya ziyaretleri ileri bir tarihe ertelenmiştir" ifadelerini kullandı.

Karcı, "Sayın Genel Başkanımızın şu anki sağlık durumu iyi olup en kısa süre içinde tüm programlarına kaldığı yerden devam edecektir" dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA