MUT BELEDÝYESÝ’NDEN MOBÝL TAHSÝLAT KOLAYLIÐI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MUT BELEDÝYESÝ’NDEN MOBÝL TAHSÝLAT KOLAYLIÐI


 

Mersin Mut Belediyesi tarafýndan uygulamaya geçirilen “Mobil Tahsilat Online Vezne Sistemi” ile belediye alacaklarýnýn tahsilinde kolaylýk saðlanýyor.

Mali Hizmetler Müdürü Ahmet Can, Belediye Baþkaný Volkan Þeker’in talimatlarýyla hizmette kolaylýk ve çözüm üretme mantýðýndan hareketle, kurum merkezindeki muhasebe ve ana iþletim sistemiyle uyumlu olarak mobil vezne sistemine geçiþ yaptýklarýn belirterek, "Online veznemizde kredi kartý ile ödeme imkaný da sunuyoruz. Emlak vergisi, kira, iþgaliye ve diðer bütün belediye alacaklarýnýn tahsilatýný mobil veznemizle yapabiliyoruz” dedi.

Belediye Baþkaný Volkan Þeker'de, pazar yerlerinde, el makbuzu ile yapýlan tahsilatlarýn dönemini kapattýklarýný belirterek, "Vatandaþýmýzýn borcunu anlýk görüp, anlýk olarak ödeme imkaný sunuyoruz. Ödemenin yapýldýðý an itibariyle borç düþümü gerçekleþmektedir. Uygulamanýn pratik oluþu ve otomasyon makbuz ile güven duygusunu pekiþtiren bu hizmetle hesap kontrolü ve izlenebilirlik saðlanabilmektedir. Hem ilçe merkezimizdeki pazar yerlerimizde hem de diðer mahalle ve yayla pazarlarýmýzda online veznemizi hizmete sunuyoruz. Ýlçemize hayýrlý olsun” dedi.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA