KADIN HENTBOL TAKIMI ALDIĞI GALİBİYETLE ZİRVEDE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KADIN HENTBOL TAKIMI ALDIĞI GALİBİYETLE ZİRVEDE


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK Kadın Hentbol Takımı, Mardin Kızıltepe Spor Lisesi’ni 34-27’lik skorla yendi. Böylece, Mersin GSK Kadın Hentbol Takımı, ligin 2. haftasında 2 galibiyet alarak zirveye yerleşti.

Haber Merkezi

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Kadın Hentbol Takımı, aldığı galibiyetlerle 1. Lig’de yükselişini sürdürüyor. Son maçını Mardin Kızıltepe Spor Kulübü ile yapan ekip, karşılaşmayı 34-27 kazandı. Kadın Hentbol Takımı, bu başarısı ile ligin 2. haftasında 2 galibiyet alarak zirveye yerleşti.

Kadın Hentbol Takımı, Mersin’de oynanması gereken karşılaşmayı salon tadilatı nedeniyle Mardin’de oynayarak avantaj elde etti. Hentbol Takımı’nın oyuncularından Hatice Güler de karşılaşmalarda attığı 25 golle ligin en çok gol atan sporcusu oldu.

 

HENTBOL TAKIMI 23 EKİM’DE SİVAS’TA OLACAK

Büyükşehir Kadın Hentbol Takımı, 23 Ekim’de Sivas Belediyesi Kadın Hentbol Takımı ile Sivas’ta oynayacağı karşılaşmanın ardından 30 Ekim’de Adana Adasokağı Spor Kulübü ile karşılaşacak. Ekip, bu maçını hentbol sporunun yaygınlaşmasını sağlamak ve ilçedeki sporseverleri hentbolla tanıştırmak amacıyla Mersin’in Mut ilçesinde gerçekleştirecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA