GAZETECİ MUSTAFA ÖZGÜR İÇİN MEVLİT OKUTULDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GAZETECİ MUSTAFA ÖZGÜR İÇİN MEVLİT OKUTULDU


 

Haber Merkezi

 

Geçirdiği kalp krizi sonucu geçen hafta yaşamını yitiren Gazeteci Mustafa Özgür için Mersin İnternet Gazetecileri Derneği (MEİGDER) tarafından mevlit okutuldu.

 

Mersin ve Adana basın camiasının sevilen ismi Mustafa Özgür’ün yine gazeteci olan kardeşi Uğur Özgür’ün Batıkent Mahallesi’ndeki evinde düzenlenen mevlit programı, koronavirüs tedbirleri kapsamında açık alanda gerçekleştirildi. Merhum Özgür’e dualarla başlayan programda din görevlileri Kuran-ı Kerim ve mevlit okudu. Mevlidin ardından gelenlere yemek ikramında bulunularak dualar edildi. Programa Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, , Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Toroslar Belediye Başkanvekili Adnan Baş,

Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Bedrettin Gündeş, Mersin Ticaret Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve Özgür’ün yakınları katıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA