ÖZÜR YERİNE SAVUNMA! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÖZÜR YERİNE SAVUNMA!


 

Tarsus İdman Yurdu’nda Uşakspor yenilgisi sonrası Başkan Kırbıyık’ın futbolculara yönelik hakaretlerine kulüpten savunma geldi!

ALİ ŞANLI

 

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü’nde kriz kaosa dönüştü. Uzun samandır kötü yönetilen TİY’de, bu sene seçilen Şahin Kırbıyık ile bu süreç adeta zirve yaptı. Yaptığı açıklamalar ve istifaları ile gündeme olan Kırbıyık, son olarak Uşakspor yenilgisi sonrası futbolculara yönelik hakaret içerikli açıklamaları kamuoyunda büyük tepki çekti.

Takım dibe doğru giderken başkan Kırbıyık’ın camia ile karşı karşıya gelmesi krizi kosa dönüştürdü. Futbolculara sahip çıkması ve özür istemesi gereken kulüp yönetimi, Başkan Kırbıyık’ı savundu.

 

İŞTE O AÇIKLAMA

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Kulübümüz Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Harun Şahin Kırbıyık’ın, kulübümüz ile Uşakspor arasında oynanan müsabaka sonrasındaki açıklamaları üzerine yaşanan gelişmeleri üzüntüyle takip etmekteyiz. Gerek yazılı ve görsel basında gerekse de sosyal medyada söz konusu açıklamaların çarpıtılarak servis edilmesi sebebiyle tarafımızca açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Başkanımız; gerek göreve geldiği günden bu yana yaptığı yatırımlarla, gerekse de Tarsus İdman Yurdu kulübü için harcadığı emeklerle Türk sporunun ve kulübümüzün ileriye gitmesi için olağanüstü bir çaba sarf etmektedir. Tüm bu çabaya rağmen; takımımızın aldığı beklentilerin altında kalan sonuçlar sebebiyle, başkanımızın yaşamış olduğu hayal kırıklığı ve duyduğu üzüntü ile yaptığı ve kesinlikle herhangi bir kimseyi veya kurumu hedef almayan açıklamalar, art niyetli çevrelerce çarpıtılmış ve medyaya aynı art niyetle servis edilmiştir. Bu durumun camiamızı karalamak ve kulübümüzün başarısını engellemek amacıyla kötü niyetle yapıldığı açıkça görülmektedir. Başkanımızın, Kulübümüzün futbolcuları ile olan bağını manipüle etmeye ve takımımızın motivasyonuna zarar vermeye çalışan tüm odaklara rağmen; her ne kadar takım olarak istenen sonuçları şu an için elde edememiş olsak da, çok değerli teknik kadromuzun ve futbolcularımızın Tarsus halkına verdiğimiz şampiyonluk sözünü tutmak konusunda ellerinden geleni yapacaklarına olan inancımız ve güvenimiz tamdır. Başkanımızın sözlerinin çarpıtılarak servis edilmesi olayını şiddetle kınar, sosyal medyada kulübümüz ve başkanımız aleyhinde hakaret ve/veya tehdit içeren paylaşımlarla ilgili olarak başlatılacak hukuki sürecin sonuna kadar takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA