ÇUKUROVA İYİ BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇUKUROVA İYİ BAŞLADI


 

Kadınlar Eurocup’ta ilk maçına çıkan Çukurova Basketbol, Horizont deplasmanında ilk yarısını 44-28 ile önde kapattığı maçın sonunda 78-55 ile farklı kazandı ve Avrupa’ya iyi başladı. Temsilcimizde Shavonte Zellous 30 sayı ile maçın yıldızı oldu.

ALİ ŞANLI

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nın ilk haftasında ÇBK Mersin Yenişehir Belediyespor, deplasmanda Belarus temsilcisi Horizont'u 78-55 yendi. Bu sezon Ligde ve Avrupa Kupalarında şampiyonluk hedefleyen Mersin temsilcisi Avrupa’da ki ilk sınavını başarıyla geçti. Baştan sona üstün oynayan Çukurova pota altında ki üstünlüğü ve buldukları 3’lük sayılarla tüm periyordları önde bitirdi.

C Grubu'nda oynanan mücadelenin ilk çeyreğini 25-24 önde kapatan ÇBK Mersin Yenişehir Belediyespor, soyunma odasına da 44-28 üstün gitti. Üçüncü çeyrekte farkı daha da artıran ve son periyoda 71-39 önde giren konuk ekip, salondan 78-55 galip ayrıldı.

Temsilcimizde Shavonte Zellous 30 sayı ile maçın yıldızı oldu.

 

 

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA