VE BAL SEZONU AÇILIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VE BAL SEZONU AÇILIYOR


 

Mersin 33 FK, Silifke Belediyespor, Erdemli Belediyespor ve İdman Yurdu 1925’in mücadele edeceği Bölgesel Amatör Lig’de 2021-2022 sezonuna dair fikstür çekimi yapıldı ve başlama tarihi belli oldu.

ALİ ŞANLI

 

Geçen sezon sıkıştırılmış lig olarak oynanan Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 2021-2022 sezonuna dair fikstür çekimi İstanbul'da yapıldı. 30-31 Ekim 2021 tarihlerinde başlayacak ve 9 bölgede 27 grupta oynanacak müsabakaların fikstür çekimi TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde gerçekleştirildi.

Bu sezon normal sezon olarak oynanacak BAL’da Mersin 4 takımla temsil ediliyor. Sıkıştırılmış ligde geçen sezon mücadele eden İdman Yurdu 1925, İsim değişikliğine giderek Meskispor’u Mersin Futbol Kulübü olarak değiştiren Mersin 33 FK, Silifke Belediyespor ve Erdemli Belediyespor takımları mücadele edecek.

 

BAL'DA 260 TAKIM MÜCADELE EDECEK

Grup müsabakaları çift devreli lig usulüne göre yapılacak. Her bölgede grup birincisi olan 3’er takım, kendi bölgelerindeki grup birincileri ile tarafsız bir sahada tek devreli lig usulüne göre karşı karşıya gelecek. Bölge Birinciliği Play Off müsabakaları sonunda 9 takım TFF 3. Lig’e çıkmaya hak kazanacak. 2021-2022 sezonu Bölgesel Amatör Lig’de grup müsabakaları 30-31 Ekim 2021 tarihlerinde başlayacak ve 27 Mart 2022 tarihinde sona erecek. Bölge birinciliği müsabakaları ise 9-17 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek.

Yapılan fikstür çekiminin ardından ilk hafta maçları şu şekilde oluştu:

Erdemli Belediyespor - Mersin 33 Futbol Kulübü

Adana 1954 Futbol Kulübü - İdman Yurdu 1925

Silifke Belediyespor - Pozantı Belediyesi Gençlik ve Spor


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA