KİRALADIKLARI OTOMOBİLLERİ PARÇALAMIŞLAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KİRALADIKLARI OTOMOBİLLERİ PARÇALAMIŞLAR


 

Mersin'de bir depoda yapılan aramada başka illerden kiralanıp, GPS'leri sökülerek parçalanmak üzere satılan 2 otomobil ele geçirildi. Ayrıca depoda çok sayıda şaşi ve motor numaraları silinmiş parçalanmış araç, GPS sinyal kesici ele geçirilirken, şüpheli şahısları yakalamak için çalışmalar sürüyor.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, D.B.K. isimli şüphelinin İstanbul ve İzmir'den kiraladığı yüksek model lüks otomobilleri kentte getirerek, GPS sistemini söktükten sonra parçalanması için deposu bulunan R.A. isimli şahsa sattığını tespit etti. Bunun üzerine merkez Toroslar ilçesine bağlı Çukurova Mahallesinden bulunan depoda arama yapan ekipler, 2 ilden kiralanan otomobilleri parçalanmadan ele geçirdi. Ayrıca ekipler, depo içinde şaşi ve motor numaraları silinmiş araçlar, GPS sinyal kesici cihazı da buldu.

Ele geçirilen araç parçalarına incelenmek üzere el konulurken, şüpheli şahısları yakalamak için çalışmalar sürüyor. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA