EDİRNE’Yİ GEÇEMEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EDİRNE’Yİ GEÇEMEDİ


 

Galibiyet için Edirne’ye giden İçel İdman Yurdu 1 puana razı oldu.

Ali Şanlı

Misli.com 3’ncü Lig 3’ncü Grupta hafta içi mesaisinde İçel İdman yurdu Edirnespor’a konuk oldu. Haftalardır galibiyeti unutan, üzerinde kara bulutların gezdiği Kırmızı Lacivertli ekip çıkış maçı olarak gördüğü Edirne deplasmanında yine umduğunu bulamadı 0-0 berabere kaldı. Haftalardır galip gelememenin baskısı ile maça istediği gibi başlayamayan Mersin ekibi rakibin baskılı oyununa karşılık veremedi. İlk yarı boyunca baskılı oynayan Edirnespor maçı tek kale maça çevirdi. Ev sahibi baskılı oynadığı dönemde golü bulamayınca ilk yarı 0-0 bitti.

İkinci yarı ilk yarının kopyası gibi oynandı. Edirnespor’un istekli ve baskılı oyunu karşısında pozisyon bulmakta zorlanan, kontra atak futbolunu oynamaya çalışan İçel İdman Yurdu gol atma fırsatı bulsada bunu değerlendiremedi. Ev sahibi ekipte gol atamayınca her iki takımda puanları paylaştı 0-0. Alınanb u sonuçla ligin 7’nci haftasında İçe İdman Yurdu puanını 7’ye yükseltirken 14’ncü sıradaki yerinde kaldı. Ev sahibi ise 13 puan ile 3’ncü sırada yer aldı.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA