TOROSLAR BELEDÝYESÝ’NDEN KÝVÝ FESTÝVALÝ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOROSLAR BELEDÝYESÝ’NDEN KÝVÝ FESTÝVALÝ


 

Haber Merkezi

 

Tarým arazilerinin verimli kullanýlmasýndan, çiftçilerin eðitimine kadar birçok alanda önemli projelere imza atan Toroslar Belediyesi hem ilçe ekonomisine hem de üreticiye deðer kazandýran çalýþmalarýyla göz dolduruyor.

Toroslar Belediyesi, kivi üretiminin yapýldýðý Toroslar’da hasat dönemini festivale dönüþtürüyor. Mersinli sanatçýlar Burhan Ateþ ve Caner Erdoðan’ýn da sahne alacaðý Toroslar Belediyesi Kivi Festivali, 17 Ekim Pazar Günü saat 13.00’da Çaðlarca Mahallesi’nde düzenlenecek.

 

“BU TOPRAKLARDA BEREKET, BU TOPRAKLARDA PAYLAÞMAK VAR”

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz; “Toroslarýmýzda üretilen kivinin gerek yurt içi ve gerekse yurt dýþýnda tanýtýlmasý adýna gerçekleþtireceðimiz bu festival, önemli bir adýmdýr. Çiftçilerimiz üretiyor. Onlar ürettikleri için biz güçlüyüz. Ne kadar çok üretirler ise biz de o kadar güçlü olacaðýz” dedi.

Tüm hemþehrilerini Kivi Festivali’ne davet eden Baþkan Yýlmaz, kalkýnmanýn üretimden geçtiðine dikkat çekerek; “Tarým ve hayvancýlýkta önemli bir potansiyele sahip ilçemizde kýrsal kalkýnmaya yönelik projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Bu verimli tarým topraklarýnýn deðerlendirilmesi için çiftçilerimize ve üreticilerimize gerekli olan her türlü desteði sunmaya devam edeceðiz. Hasat döneminin tüm üreticilerimize hayýrlý olmasýný diliyorum” diye konuþtu.

 

FESTÝVAL ÝÇÝN SERVÝS KALDIRILACAK

Festivale katýlmak isteyenler için, Toroslar Belediyesi hizmet binasý, Toroslar Kaymakamlýðý, Ayýþýðý Düðün Salonu ve Arslanköy eski Belediye önü ile Ayvagediði Köy Meydanýndan servisler kaldýrýlacak.

Servis araçlarý, festivalin yapýlacaðý 17 Ekim Pazar günü saat 11.00’da belirlenen noktalardan hareket edecek.  Araçlar, festival sonunda da hareket noktalarýna geri dönüþ için ulaþým saðlamaya devam edecek. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA