AKDENİZ’DEN ÜNİVERSİTE HAYALİ KURAN GENÇLERE BÜYÜK DESTEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZ’DEN ÜNİVERSİTE HAYALİ KURAN GENÇLERE BÜYÜK DESTEK


 

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi’nin; Mersin Halk Eğitim Merkezi ile Karacaoğlan Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlediği ücretsiz üniversiteye hazırlık kursları başlıyor.

Akdeniz Belediyesi’nin eğitime ve dezavantajlı durumdaki gençlere destek ve katkıları artarak devam ediyor. Bu yılın başlarında, üniversite sınavına hazırlanan 3 bin genç için Akdeniz Eğitim Akademisi üzerinden internet erişimli ve çok kapsamlı eğitim portalını hizmete açan; lise sınavlarına hazırlanan 4 bin 500 öğrenci için de LGS hazırlık setleri hediye eden Akdeniz Belediyesi, şimdi de ücretsiz Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) için ücretsiz hazırlık kursları verecek.

 

SON BAŞVURU TARİHİ 30 EKİM…

Akdeniz Belediyesi’nin; Mersin Halk Eğitim Merkezi ile Karacaoğlan Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlediği ve dezavantajlı durumdaki gençlere fırsat eşitliği sağlayan üniversiteye hazırlık kurslarında; hafta sonu deneme sınavları, rehberlik hizmeti, kültür gezileri ve gençlik kampları da olacak.

Başvuruların 11 Ekim’de başladığı ücretsiz üniversite hazırlık kurslarından faydalanmak isteyen öğrenciler ve aileleri, Mersin Metropol Gökdelen İş Merkezi 29’uncu katta bulunan eğitim merkezine şahsen başvuru yapabilir, ayrıca (0324-3363677) numaralı telefon üzerinden bilgi alabilir.

Ücretsiz üniversiteye hazırlık kurslarından faydalanmak için son başvuru tarihi ise 30 Ekim 2021.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA