AKDENİZ’İ DEĞİŞTİREN HİZMETLER ARALIKSIZ SÜRÜYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZ’İ DEĞİŞTİREN HİZMETLER ARALIKSIZ SÜRÜYOR


 

Akdeniz Belediyesi, uzak-yakın demeden ilçenin her mahallesine ihtiyacını duyduğu hizmetleri sunarak Akdeniz’i güzelleştirmeye ve vatandaşların gündelik yaşamını ve her türlü ulaşımını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, güçlendirilen personel, araç, gereç ve iş makineleri yardımıyla ilçe sınırları içinde bulunan 65 mahallenin eksiklerini gidermeye, ilçeyi güzelleştirirken halkın da yaşamını kolaylaştırmaya devam ediyor. Belirlenen plan ve program kapsamında hizmet veren fen işleri ekipleri, gerek çeşitli kurumların altyapı çalışmaları nedeniyle gerekse de zaman içinde yıpranan sokaklarda çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

HER MAHALLEYE İHTİYACA GÖRE HİZMET VERİLİYOR

Fen işleri ekipleri, hazırladıkları plan çerçevesinde sadece son birkaç gün içinde Özgürlük, Çilek, Şevket Sümer, Güneş, Bahçe, İhsaniye, Üç Ocak ve Siteler mahallelerinde asfalt yama ve kaldırım yenileme, kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmaları gerçekleştirdi.

Merkez-kırsal ayırımı yapmadan Akdeniz’e bağlı tüm mahallelere hizmet veren fen işleri ekipleri, ihtiyaç duyulan sokaklarda engelli rampasının yanı sıra; muhtarlıklar, ibadethaneler ve engelli dernekleri gibi sivil toplum örgütlerine ait yapıların boyanıp yenilenmesi ile tadilat işlerini gerekleştiriyor.

Öte yandan, Özgürlük Mahallesi’ne kazandırılan Sekmen Parkı yan yolunda da kaldırım-bordür çalışmalarının sonuna gelinirken, alan temizlendikten sonra parkın etrafındaki sokaklar asfalt ile kaplanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA