GIDA TEKNİKERİ EMİNE ÇETİN 4 GÜNDÜR KAYIP | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GIDA TEKNİKERİ EMİNE ÇETİN 4 GÜNDÜR KAYIP


 

Mersin’in Tarsus İlçesine bağlı Avadan Mahallesi’nde ikamet eden gıda teknikeri Emine Çetin’den 4 gündür haber alınamıyor.

Hediye Eroğlu

Tarsus ilçesine bağlı Avadan Mahallesi’ne kardeşleri ile birlikte yaşayan 40 yaşındaki gıda teknikeri Emine Çetin kardeşleri ile yaşadığı bir tartışma sonrası evi terk etti. Çetin’in hayatından endişe eden yakınları perişan durumda.  Erkek kardeşi Mustafa Çetin, Haberci Gazetesi’ne yaptığı açıklamada 8 Ekim günü akşam saatlarinde yaşadıkları bir tartışma sonucu gıda teknikeri olan ablası Emine Çetin’in evi terk ettiğini ve o günden beri haber alamadıklarını söyledi. Ablasının bipolar rahatsızlığı bulunduğunu anlatan Mustafa Çetin, “Ablamın psikolojik rahatsızlığı var. Daha önce 2 defa evden ayrılmış daha sonra geri dönmüştü. Şimdi ise 4 gün oldu halen eve dönmedi. Mahallemiz otoyola yakın bir yerde bulunuyor. Ablamın kötü insanların eline düşmesinden endişe ediyoruz. Görenlerin insanlık namına polis, jandarma ya da 0 506 276 11 11 numaralı telefondan bize bildirmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA