BAÞKAN YILMAZ, 350 KADIN ÝLE ATA’NIN HUZURUNA ÇIKTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAÞKAN YILMAZ, 350 KADIN ÝLE ATA’NIN HUZURUNA ÇIKTI


 

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, Mersin ve Toroslar’dan 350 kadýn ile birlikte Anýtkabir’i ziyaret etti.

350 kadýnla Ata’nýn manevi huzuruna çýkan Baþkan Yýlmaz’a, eþi Meltem Yýlmaz ve kýzlarý da eþlik etti.

Baþkan Yýlmaz; “Toroslar Belediyesi olarak en büyük hedefimiz, eðitimden saðlýða, sanattan spora ve siyasete kadar hayatýn her alanýnda büyük emekleri olan kadýnlarýmýzýn mutlu ve umutlu olduðu bir kent oluþturmaktýr. Bu noktada kadýnlarýmýzýn her zaman yanlarýnda olmaya devam edeceðiz” dedi.

 

“BU TOPRAKLAR, KADINLARIMIZ, ANALARIMIZ SAYESÝNDE GEÇÝLMEZ OLMUÞTUR”

Türkiye Cumhuriyeti’nin gelecek nesillere býrakýlacak en deðerli miras olduðunu vurgulayan Baþkan Yýlmaz; “Kadýnlarýmýz, tarih boyuncu milli mücadele döneminde en ön safta yer aldý. Bizim destanýmýz, kadýnýyla, erkeðiyle tüm dünyaya örnek olmuþ bir destandýr. Eþim, çocuklarým ve Mersin’den 350 hanýmefendi ile birlikte Anýtkabir’i ziyaret ederek Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzuruna çýkmanýn mutluluðunu yaþadýk. Atamýzý ve silah arkadaþlarýný yad ettik. Ruhlarý þad olsun. Anýtkabir’de, verilen mücadele ve o mücadelenin detaylarý, hangi þartlarda Kurtuluþ Savaþý’nýn kazanýldýðý ve Cumhuriyet’in nasýl kurulduðuna iliþkin çok detaylý içerik var. Ulu Önderimiz Atatürk’ü, tüm þehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygýyla anýyorum” ifadelerinde bulundu.

Baþkan Yýlmaz, beraberindeki kadýnlarla Anýtkabir merdivenlerinde hatýra fotoðrafý çektirdi, eþi ve çocuklarýyla birlikte Anýtkabir’in içindeki müzeyi de ziyaret etti.

Mersinli kadýnlar ise kendilerine Atatürk’ün manevi huzurunda bulunma fýrsatýný saðlayan Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz’a teþekkür etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA