BAÞKAN CENKCÝMENOÐLU’N DAN KEBAPÇILARA DESTEK PANKARTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAÞKAN CENKCÝMENOÐLU’N DAN KEBAPÇILARA DESTEK PANKARTI


 

Haber Merkezi

 

MHP Genel Baþkaný Devlet Bahçelinin konuþmasýnda dile getirdiði “Bölücü Kebapçýlar’ sözü yanký bulmaya devam ediyor. Demokrasi ve Atýlým Partisi Mersin Ýl Baþkaný Cenk Cenkcimenðlu, parti binasýna astýðý pankartla tepkisini dile getirdi.  15 Ekim 25021 Cuma günü Genel Baþkan Ali Babacan’ýn katýlýmýyla 1. Olaðan Genel Kurulunu gerçekleþtirecek olan DEVA Partisi Ýl Binasýna,  “Bütün Kebapçýlar Baþýmýzýn Tacýdýr” yazýlý dev bir pankart asan Baþkan Cenkcimenoðlu, iktidar kanadýnda oy kaybý sürdükçe toplumun her kesimiyle kavgalý hale geldiðini ifade etti.

Partili Cumhurbaþkaný dönemi sonrasý Türkiye’nin çok büyük bir irtifa kaybý yaþadýðýný dile getiren Baþkan Cenkcimenoðlu, “Her kesimle kavga halindeler. Öðrenciler, esnaflar, sanatçýlar, yatýrýmcýlar, toplumun farklý kesimleri Partili Cumhurbaþkaný ve onun küçük ortaðýnýn hedefi haline geliyor. Sayýn Bahçeli’nin son olarak da kebapçýlarý bölücü olarak nitelendirmesi son derece yakýþýksýz ve anlamsýz bir tutumdu. Biz de kebap seven bir toplum olarak buna tepkimizi göstermek amacýyla Ýl Binamýza destek veren bir pankart açtýk” dedi.

15 Ekim Cuma günü 1. Olaðan Mersin Ýl Kongresi için, Genel Baþkan Ali Babacan’ý bir kez daha Mersin’de aðýrlayacak olmanýn mutluluðunu yaþadýklarýna vurgu yapan Baþkan Cenkcimenoðlu, “Genel Baþkanýmýz Sayýn Ali Babacan Mersin’i ve teþkilatýmýzýn burada yaptýðý çalýþmalarý çok seviyor. 9 ay gibi kýsa bir sürede üçüncü kez Mersin’i ziyaret edecek olmasý bunun en güzel göstergesidir diye düþünüyorum. Çünkü Mersin çok önemli bir kent ve limaný, OSB’si, turizm bölgesi ve Serbest Bölgesiyle Türkiye ekonomisinin de belkemiði konumunda. Sayýn Babacan da bu bilinçle 90 gün ve 360 günde gerçekleþtireceklerini aktardýðý eylem planlarýnýn bir ayaðýna mutlaka Mersin’i alýyor. Kendisine, Mersin’e gösterdiði ilgi ve destek nedeniyle teþkilatýmýz ve Mersin adýna teþekkürlerimi sunuyorum” diye konuþtu.

Baþkan Cenkcimenoðlu, tüm Mersinlileri 15 Ekim 2021 Cuma günü Atatürk Parký Valilik karþýsýnda bulunan Büyükþehir Belediyesi Kongre Merkezinde gerçekleþecek olan 1. Olaðan Mersin Ýl Kongresine davet etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA