BÜYÜKŞEHİR’DE GÜNDEM YİNE BORÇLANMA! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BÜYÜKŞEHİR’DE GÜNDEM YİNE BORÇLANMA!


 

Başkan Seçer’in yılbaşından buyana ısrarla meclise getirdiği 265 milyon TL’lik borçlanma yetki talebi yarın yapılacak toplantıda yine gündemde öne çıkan konu olacak.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin, yarın Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak olan 2021 yılı Ekim ayı Olağan Toplantı Döneminin I. Birleşim Toplantı Gündemi belli oldu.

Komisyonlara havale edilen 22 ve birimlerden gelen 18 konunun görüşüleceği mecliste öne çıkan başlık Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in 265 milyon TL borçlanma talebi ile imar düzenlemeleri öne çıkıyor.

Ayrıca Başkan Seçer, Mersin Büyükşehir Kültür Sanat Bilim Ulaştırma Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Olağanüstü Genel Kurul kararı doğrultusunda 53 milyon 181 bin 575-TL’lik sermaye artırımı talebi için de mecliste destek arayışına girecek.

 

REDDEDİLMİŞTİ, KOMİSYON KARARI MERAK KONUSU OLDU

Özellikle Başkan Seçer’in, yılbaşından buyana ısrarcı olduğu ancak daha önce bir kez reddedilen 265 milyon TL borçlanma yetki talebi ile ilgili görüşmelerde gerginlik yaşanması bekleniyor. Geçtiğimiz aylada Büyükşehir Belediyemizin stratejik planı çerçevesinde ilin ihtiyaç duyduğu yatırımlar ve projeler için istenerek, Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen ancak bir türlü gündeme gelmeyen teklif ile ilgili muhalefetin bu defa ki tutumum merak ediliyor.

Mecliste son günlerde çok gündemde olan  ticari taksiler ile ilgili de Ticari Taksi Yönetmeliği’nin Ticari Taksi Olarak Çalışacak Araçlarda Aranacak Şartlar başlıklı 24. Maddesinde değişiklik yapılması ile ilgili konu ve ticari plakalı araçların çekme sürelerinin askıya alınmasının 3 yıl olarak revize edilmesi ile ilgili konunun görüşülmesi de yapılacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA