SAHİLLERDE YAZI ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SAHİLLERDE YAZI ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER


 

Mersin’in Silifke ilçesinde ekim ayına girilmesine rağmen Atakent ve Taşucu sahillerinde yazı aratmayan görüntüler yaşandı.

Doğu Akdeniz'in turizm cenneti Mersin'de hava sıcaklığı 30, hissedilen sıcaklık 35 derece ölçülürken, deniz suyu sıcaklığı ise 24 dereceye ulaştı. Vatandaşlar, ekim ayına rağmen Silifke ilçesindeki Atakent ve Taşucu sahilinde yoğunluk oluşturdu. Bazı vatandaşlar denizde yüzerek ve kumsalda güneşlenerek güzel havanın keyfini sürdü. Bazıları sahilde düzenlenen çeşitli oyunlara katılırken, bazıları ise su sporlarını tercih etti.

İşletmeci Ferdi Çıra, ekim ayı olmasına rağmen Taşucu’nda denize girilebildiğini belirterek, “Türkiye’nin değişik bölgelerinde yağışlar hüküm sürerken Akdeniz’de sıcak hava hakim. Hava sıcaklığı artış gösterdi. Yerli ve yabancı turistler denize girmeyi tercih etti. Bazı vatandaşlar denize girerken, bazıları güneşlenip kitaplarını okurken, bazıları da su oyunlarını tercih ediyor” dedi.

Denize giren Rus turist ise, sıcak havayı fırsat bildiklerini, denize girip bol bol güneşlendiğini söyledi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA