GÜLNAR GENÇLERİNE YURT DESTEĞİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÜLNAR GENÇLERİNE YURT DESTEĞİ


 

Haber Merkezi

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi, Gülnar ilçesinde 68’i kız, 40’ı erkek olmak üzere toplam 108 öğrenci kapasiteli yurt ve konukevi açtı. Gençler, yerleşmeye başladıkları yeni evlerine kısa sürede alıştı.

Mersin’in merkezine yaklaşık 150 kilometre uzaklıkta bulunan Gülnar ilçesindeki Mersin Üniversitesi Mustafa Baysan Meslek Yüksekokulu yerleşkesine Mersin Büyükşehir Belediyesi yurt ve konukevi açarak, hem Gülnar’ın kırsalında yaşayan üniversiteye hazırlık öğrencilerini hem de şehir dışından üniversite öğrenimi için Gülnar’a gelen gençleri büyük bir yükten kurtardı.

Gülnar’ın merkezine yaklaşık 30-40 kilometre uzaklıktaki kırsal mahallelerde yaşayan ve öğrenim görmek için her gün ilçe merkezine gitmek zorunda kalan öğrenciler zamanlarının büyük bir bölümünü yolda geçirmek zorunda kalıyordu. Kimi öğrenci sırf bu yüzden okumaktan vazgeçme noktasına gelirken kimi ise kışın karla kaplanan zorlu yollara rağmen okuma hevesine inatla sarıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA