TİY’DE HEDEF GALİBİYET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY’DE HEDEF GALİBİYET


 

Yarın evinde Uşakspor ile oynayacak olan Tarsus İdman Yurdu, galibiyet ile zirve yarışına ortak olmak istiyor.

ALİ ŞANLI

 

TFF 2’nci Lig Beyaz Grupta lige büyük umutlarla başlayan Tarsus İdman Yurdu ligin ilk 6 haftasında ummadığı puan kayıpları yaşayınca zirveden uzaklaştı. Geçtiğimiz haftalarda 2 yıldır takımın başında bulunan Ergün Penbe ile yollar ayrılarak Hüseyin Kalpar ile anlaşan TİY’de, gözler yarın oynanacak Uşakspor maçında.

Kalpar’ın takımın başında çıktığı iki maçta bir galibiyet bir mağlubiyet alan Tarsus ekibi, içeride oynayacağı Uşakspor maçının çalışmalarına ilişkin hazırlıklarında sona geldi. Perşembe gününün ilk saatlerinde şehre gelerek sabah saat 10:30’da yenileme çalışması yapan takım, bugün ise taktik çalışmaları yaptı.

Galibiyet ile rahat bir nefes almayı planlayan TİY Teknik Direktörü Hüseyin Kaplar, maç öncesi yaptığı değerlendirmede, “Pendikspor maçında 11’e 11 oynasaydık belki böyle sonuç ortaya çıkmayacak ve belki de istediğimiz sonuçla ayrılacaktık. Lig uzun maraton önümüzde daha çok uzun maç programı var. Gerekli dersleri çıkarıp önümüzdeki Uşakspor maçına motive oluyoruz.Pazar günü sahamızda taraftarımızın da desteği ile maçı kazanıp yeni bir ivme ile çıkışa geçmek istiyoruz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA